Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Uvod u anatomiju




Ako ste pomislili da će vaš omiljeni bloger,danas pisati o anatomiji jednog ludila, promašili ste ceo fudbal.

Obzirom da ludilo piše samo o sebi, iako je po mišljenju vašeg omiljenog blogera, smanjenu inteligenciju nepošteno nazvati ludilom, jer u ludilu za razliku od smanjene inteligencije ima nečeg dramatičnog, čak i plemenitog, nedostatak inteligencije donosi tupilo poput one ravne crte na EKG u.

Dakle sad kad smo odradili vako efektan uvod, s kojim se borci protiv komercijalizacije Božića ne moraju opterećivat, da im ne pregore osigurači, možemo preći na stvar.

Na zahtjev obožavatelja najgledanije sapunice na bloghaeru koja se zvala Misto, dok spremamo novu sezonu, jedan od likova Stari Jure je dobija vlastiti šou.

Ka pilot epizodu donosimo reprizu epizode u kojon je Jure namislija umrit, a onda će posli Jure nastavit svoj život, u interakciji s blogerima.

Kad bi morali u dvi riči opisat novu sapunicu o Starom Juri, rekli bi, očekujte neočekivano.

A sad repriza

Narikače

Eno je stari Jure bačvar namislija umrit.
Dešpera se bidan, multe je on nosija cviće i čokolatine, i prigledava se kontra svega šta se sitija, ona smišna medicinska je našla nikoga tetoviranog bildera.
Kad je već namislija umrit, iša je i organizirat sprovod, pa je prvo iša odabrat kapsil.
Oni šta radi u pogrebno, nije mu tija dat da isprobava kapsile.
Onda je Jure zva gazdu o pogrebnog i reka mu da će i gonit do ustavnog suda, jerbo ako čovik more probat postole prin vengo i kupi, onda mora moć probat i kapsil.
Onda je gazda zva onega šta tamo radi i reka mu da da Juri probat šta oće.
Jure je isproba sve kapsile, i svi su mu bili tisni , pa je jopet zva gazdu, jerbo s onin šta tamo radi ni mrtav ne bi progovorija, i naručija kapsil na miru, i reka da mu stavu bokunić jogija, i koji kušinić.
Onega šta puva u trumbetu nije tija angažirat jerbo mu je njegov ćaća osta dužan prije triesipet godin dvista maraka za bačvu.
Zato je iša angažirat klapu da mu piva na sprovod, pa su morali činit probu, onda in je Jure jeba mater malounastu, jerbo su prikoviše veselo pivali.
Poslin je sa Špiron iša u niko selo kraj Sinja, jerbo Špiro tamo ima prijatelja šta su ga skupa s njin izbacili iz sridnje kuvarske, koji zna neke dvi narikače šta puno lipo žalu za pokojnicin.
Jure in je onda napisa sve kako tribaju žalit za njin.
Kad su se vratili u misto, Jure je nazva sve rodijake, i reia in da ko ne dođe
na probu o sprovoda da će i izbacit iz testamenta.
Na probu je došlo skoro cilo misto, jerbo je to bila prva proba sprovoda u mistu, i sve je bilo baš lipo, dok don Petar nije zajeba stvar, jerbo nije tija držat sprovod živon čoviku.
Onda je pivala klapa, pa i je Jure izvriđa jerbo su jopet prikoviše veselo pivali, a oni su rekli da je triba izabrat drugu pismu a ne Dalmatinac sam.
Narikače su uzele krivi papir pa su žalile za nikin Stipon, pa je Jure reka da in Stipe i plati.
Cila rodbina i ostali uzvanici su varili od smija, pa je Jure popizdija i reka da sad neće umrit za inat, i da će ih sve izbacit iz testamenta.
Ja san ga srija na vratin o grobja i pita Di ćeš Jure.
On je samo manija rukon i reka, gren se tetovirat.......

Nastaviće se

Vaša uloga je danas da novon sapunici odaberete ime, a istovrimeno ćemo odradit i casting za ko će glumit unutra, odnosno ko će dobit kaku ulogu, jerbo naši scenaristi su ka sudbina, nemoš in uteć, da se jebeš

Svi koji pridložu ime dobit će onu smišnu stolicu na sklapanje sa svojin imenon i potpison svi glavni glumaca, i naravno da to nije sve, onaj koji pobijedi na natječaju dobit će multifunkcijonalni stalak za lakat, sa uzorkon leoparda.

Ruf mich an.


Post je objavljen 24.11.2018. u 10:18 sati.