Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VI STE ROBOVI "NOVOG SVJETSKOG PORETKA" I ŽIVITE U ZAČARANOM KRUGU !?



VI STE ROBOVI "NOVOG SVJETSKOG PORETKA" I ŽIVITE U ZAČARANOM KRUGU !?

Kad se netko pojavi - tko želi osvijestiti narod onda - na njega svi bacaju drvlje i kamenje. Narod voli da živi u zabludi, i kad čovjeke ili ženu probudiš iz tog sna, te oni polude i tebe pravednog napadnu i optuže...

Opasnost predstavlja osviješteni pojedinac (BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT) koji ne pripada "Rulji", s kojom upravljaju veliki centri moći u svijetu.

Društvene mreže vas samo nadziru: "Facebook je "dom ukletih" jer sve blokira i skriva pravu istinu i pravdu... Takvi brane masovne ubojice i skrivaju ih od svake odgovornosti.

I mediji su jedna vrsta moždane vakcine. Isto tako preko parfema i sprejeva, oni prenose razne ovisne bolesti na ljude - i to je jedna vrsta vakcina. To je kontrola uma od sotonista.

Medije se naziva "HRVATSKI" a to nije istina - jer većina medija je u rukama stranaca. Oni su vlasnici medijskih kuća i novinara... Vladari iz sjenke vam organiziraju život, kako će te vi živjeti, odnosno oni vam kroje budućnost i sudbinu..

Sotone djeluju preko: buke, boja, figura, svjetla, mirisa, iskrivljenih fotografija, robota,.., oni guraju vam vještačku inteligenciju koja treba da zamjeni ljudsku. Vi nosite na sebi "žig zvijeri" a toga niste svjesni. Oni hoće da budu BOG, kojem se vi treba da se klanjate.


--------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 22.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4536.



Post je objavljen 22.11.2018. u 12:19 sati.