Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dalmacija1950

Marketing

Tko nam je omiljen bloger, a tko ne ?

Nova anketa na Blog.hr-u je pokrenula pravu malu raspravu oko omiljenih i omraženih blogera, prihvaćajući rizik nastanka blogerskog rata.

Nisam od jučer ovdje i veoma dobro znam kakvih nas ima, te da je veoma malo potrebno da se atmosfera na blogu zahukta i izbije pravi rat između blogera. Nismo svi jednaki, ne pišemo svi isto. Svi imamo neki svoj put, neki svoj način pisanja.

Neki će doći i pisati svoj blog na neke veoma zanimljive teme, neki su tu jer neke stvari iz svog života žele podijeliti s ostalima, dok su pak neki tu samo da zahuktavaju atmosferu svojim provokativnim objavama i komentarima.

Nikome nije obveza posjećivati i čitati svačiji blog i komentirati svakog blogera. Tu smo svi iz nekih svojih razloga, iz razloga što nam je tu lijepo, tu nam paše.

Ako se želimo baviti bloganjem, moramo zatvoriti oči pred svima koji nas podlo provociraju svojim objavama ili komentarima. Činjenica je da omiljenih i omraženih blogera nema, postoje samo blogeri kojima blog ima veću ili manju posjećenost.

Stoga je i ova anketa, u neku ruku, pokrenuta kako bismo se mi blogeri grupirali u razne grupe i u svojim komentarima iznijeli nekakvo svoje mišljenje. To naše mišljenje će se nekome svidjeti i složiti će se s njime, a nekome neće i eto rata.

Kako kaže slogan blog servisa, "piši što misliš" !

Dakle, iznesimo svoja razmišljanja; što nas raduje, što rastužuje, ali imajmo i visoku stopu tolerancije. Jer, jedino tako ćemo opstati.



Post je objavljen 22.11.2018. u 10:03 sati.