Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

O stalkanju i drugim nesporazumima



Nevjerojatno je koliko se riječi u svakodnevnoj upotrabi udaljavaju od svog stvarnog značenja, čini mi se da će u komunikaciji izuzetno malo ljudi točno razumjeti jedni druge, e tu bi se već mogle stvarati zanimljive teorije zavjere.
Jučer me na hodniku zaustavila jedna od boljih učenica, mislio sam da se radi o nečem hitnom i jako bitnom, a ona, jel bi mogli reći učenici x (isto jedna od boljih) iz y razreda, Vas će poslušati, da me prihvati na instagramu. Zašto, pitam, pa veli ona, kažu da mi je konkurencija sa šminkom, rado bi je stalkala. Pitam je, što ti to znači stalkati, sjetih se kako je još prije par godina jedna budaletina na blogu napisala kako stalkam prolaznice, veli ona, pa komentirala bih, savjetovala. Zašto joj sama ne kažeš, ma malo je nezgodno, nezgodno mi i dati zahtjev, pa bi li ti njoj otvorila svoj profil, bih odmah.
Tako je stalkanje eto dobilo i pozitivno značenje, od nekad kažnjivog uhođenja, a tko zna, možda će prekosutra postati baš cool u ovo vrijeme polupismenosti.
Baš su mi jučer legle masline s pomidorom.

Post je objavljen 21.11.2018. u 11:33 sati.