Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

IVICA VRANJIĆ JE OVAJ PUT U PRAVU, I SVI SE VI SRAMITE - KOJI STE PROTIV NJEGA - VRANJIĆ VAM JE REKAO ISTINU !



To što vam je rekao Ivica Vranjić na sjednici Bjelovarsko-bilogorske skupštine; "da se ponašate kao polaznici V. osnovne škole" – vijećnik HDZ-a Vranjić potpuno je u pravu.

Vranić nije uvrijedio djecu s posebnim potrebama, nego ih je u ovom slučaju čak unaprijedio, jer vijećnike (HSS, HSLS, SDP, HNS, i nezavisne kandidate, i druge) je usporedio sa polaznicima "specijalne" škole.

Zašto netko može iskriviti i tumačiti izjavu od Ivice Vranjića, kako njemu paše, evo ja bi kazao za te viječnike da su još gori i da su "pišljivi" od svih onih koje je usporedio Vranjić.

Godinama se u skupštini BBŽ-a valja teški kriminal, i nitko ništa ne poduzima, nego svo se prave ludi. Dok, poslovanje županijske uprave u Bjelovaru je u katastrofalnom stanju... No, i Vranjić je revoltiran s time, jer gleda bolesno licemjerstvo i "moralne nakaze". Dok potkupljeni novinari o svemu šute...

Vi lažljivi vijećnici kad sudite izjave od Ivice Vranjić, trebate prvo sebi suditi za izdaju građana, tj. naroda i sistem pravednog ne činjenja... Županija propada i stagnira zbog vaše politike. Vranjić vam je rekao istinu u oči i sad ste svi protiv njega, pa čak i njegovi kolege HDZ-ovci.


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 19.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4531.



Post je objavljen 19.11.2018. u 21:22 sati.