Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ak je zima...



Ponedjeljak još grozniji od uobičajenih, maloprije stigao na ručak, dokumentirano, vidjet će se u sutrašnjem postu. Inače jučer sam zaboravio objaviti fotku ručka, bila odlična pizza, nadoknađujem.
Išli smo u GK spašavati ljuljačku, temperatura je bila oko nule uz jake udare vjetra. Jbga, kupujemo jeftinu foliju, jeftina ljepila i to otežava stvar u jeftinoj zemlji, namučili se, drugarica s omotavanjem, ja s kamenjem, al svejedno, super je bilo na svježem zraku.
Ići ili ne ići u obračun s govnarom, koji etiketira na blogu uz podršku svojih dupelizaca, vidjet ću kad se odmorim, jebiga, mi neki radimo, danas sam bio i na sastanku oko štrajka javnih službi oko eventualnog štrajka, zbilja mi je potvrđeno da sindikati državnih službi djeluju u tkz. javnom sektoru, logično kao većina toga u državi,ha,ha, al ne da mi se sad tražiti povod za pokušaj polemike, koji je završio etiketiranjem u budaletinom stilu, ak si u pravu napiši, a ne odmah tupavo etiketirati kao i inače, al jebiga, svako se češe gdje ga svrbi.




Post je objavljen 19.11.2018. u 17:23 sati.