Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PREKRŠAJNI SUCI U BJELOVARU SU BEZGREŠNI SVECI !



E, MOJ "DRUŽE BEOGRADSKI" KADA TI BIVŠI KONOBAR SAŠA MARAS, A POSLIJE PROMETNI POLICAJAC ODUZME VOZAČKU DOZVOLU OD 35 GODINA POSJEDOVANJA NA TRI MJESECA ZABRANE UPRAVLJANJA VOZILOM, TO IZAZIVA OGORČENJE NA SVU POLICIJU I OVAJ TOBOŽE HRVATSKI PRAVNI SUSTAV?!

Ne želim se ovdje ponavljati na koji način mi je bila oduzeta vozačka dozvola, samo želim ovdje navesti da ne pijem alkoholna pića, i da nikada nisam prouzročio ikakvu prometnu nesreću.. I da sam vrlo odgovoran i svjestan čovjek. Maras me je okrivio da sam u gluha doba noći (jedan sat poslije ponoći) prošao preko crvenog svjetla na semaforu, kad na ulici nije bilo žive duše, niti jednog vozila...

Sukob sa policijom možete doživjeti - samo ako počnite govoriti istinu. Uglavnom hrpu lažnih prometnih prijava su mi podmetnuli korumpirani policajci; koje sam prozvao javno - i obznanio ono što oni rade.

Pola njih više ne rade u policiji, ali ima još onih koji mi montiraju razne prekršaje - kako bi mi na taj način naškodili... Sve je to jadno i bijedno i sramotno... Načelnik prometne policije Dalibor Milković, i sad opet Žarko Ćanađija, koji radi u prometnoj policijskoj službi, šalju mi hrpu svojih papirnatih laži i podmeću mi ono što nisam počinio.

Saša Maras je bivši konobar, koji je u kafiću nosio tacu i služio alkoholna pića gostima, nema završenu redovitu prometnu školu policajca - no, možda je poslije svršio neki večernji policijski kurs. Ovo sve - ne samo da se kosi sa ljudskim pravima i građanskim slobodama - nego ovo "crnilo" je "moralna nakaza" ovoga društvenog sistema.

Milković je već bio suspendiran zbog afere "kamioni" a Čanađija je u bivšem sistemu SFRJ, u "RO TEHNIKA" u tvornici za proizvodnju i remont vozila u Bjelovaru, radio kao mehaničar, i prao je auto dijelove od teretnih vozila... Sad takvi kroje pravdu i donose lažne sudove i nanose štetu pravim, i to ne potkupljivim i nepristranim ljudima...

Njihove mistifikatorske prijave potvrđuju suci; Darko Laklija i Sanja Klauda, i sve po kratkom postupku. Ima li sudaca u svijetu koji "sto posto" su u pravu? E, ima takav sudaca. Oni rade na Prekršajnom sudu u Bjelovaru, a jedan od njih se zove Darko Laklija. Ova kazna o oduzimanju vozačke dozvole (mi je jedina prometna sankcija) koja je prošlost, (to se jedesilo prošle godine) ali se ne mogu pomiriti sa takvom odlukom jer nisam bio kriv.


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 18.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4529.



Post je objavljen 18.11.2018. u 22:03 sati.