Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NITKO NIJE KRIV ZA RATNA UBIJANJA LJUDI I MATERIJALNA RUŠENJA I PALJENJA - KAO NA PRIMJER KAD JE JUGOSLAVENSKA NARODNA ARMIJA, NA ČELU SA VRHOVNIM KOMANDANTOM JNA STJEPANOM MESIĆEM NAPALA VUKOVAR?!PAD VUKOVAR OD STRANE JNA (18.11.1991.,-18.112018.)

Veliko je licemjerstvo policije kad ugnjetava hrvatske građane - za to što netko nije imao osobnu iskaznicu kod sebe, ili je na javnom mjestu - povisio svoj glas (viknuo), i takve ljude policija šalje na prekršajni sud. Ali zato ne šalje ratne profitere, velike lopove, ubojice ( ili masovne zločince), na takvim ljudima policija nije djelotvorna.

Ja znam mnoge koji bi trebali odgovarati za svoja nedjela, ali tu policija nije ažurna. Kako je policija brza kad ih netko javno prozove, a ona mu odmah namjestiti igru i pošalju ga na sud. Znam one koji su poubijali ratne zarobljenike, i takvi nemaju ni prekršajnu prijavu. Treba se zapitati - tko sve radi u policiji?! I koga oni štite?!

Do danas se sakrivaju počinitelji mnogih zločina, i sakrivaju se dokazi, i filmovi i fotografije, i to se čini u vrhu države koja se tobože naziva Hrvatska. Umjesto da krivci budu kažnjeni, oni takve prikrivaju da "zub vremena" nastane u zaboravu. Iz toga svega nije teško zaključiti; da je na djelu policijska najbrutalnija tvorevina i teror...----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 18.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4527


Post je objavljen 18.11.2018. u 10:07 sati.