Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PROVODI SE SPECIJALNI RAT PROTIV HRVATSKE?!



Naša zemlja je na dnu svih zemalja na popisu kao napredne države. Hrvatska se je čak našla iz jedne zaostale države Ugande. Prva je prevara bila 1989. godine, kada se je na političkoj sceni pojavi Franjo Tuđman i HDZ-e. Oni su obećali bolji život Hrvatskom narodu, a danas to obećanje se je izrodilo u živu prijevaru.

Franjo Tuđman ima iza sebe puno partizanskih zločina, on je bio general od Josip broza Tita, i bivši visoki komunistički kadar. Cijela rodbina i roditelji od hrvatskog generala Maladena Markača, bili su partizani, komuniste i oficiri JNA. Što želim ovdje reći da bivša UDBA i KOS su vodili specijalni rat na Balkanu.

Isto tako (pokojni) Alija Izetbegović je bio povjerenik UDB-e, a njegov general Naser Orić, bio je bivši komandant JNA, u Beogradu, no taj bivši komunistički kadar kaže; kao je on bio "muslimanski dobrovoljac" (1992-1993.) Rat u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini, vodili su jugoslavenski obavještajci, sa pozadinom Rimokatoličke crkve, Muslimanske i Pravoslavne crkve.

Ovaj narod može jedino biti sretan ako se riješi udbaških i svećeničkih kadrova, i njihovih sinova kao nasljednika: Bakira Izetbegovića i Miroskava Tuđmana(HDZ). itd. Moramo se riješiti svih ideoloških ekstrema - kao što se je Amerika riješila Osame bin Ladena.

Između ostaloga narod se mora i Srpskih nacionalnih stranaka, isto tako i Hrvati, i Muslimani. Ne smije se dozvoliti da se promiče mržnja i netrpljivost - kao Sulejman Tihić, kao što je bio bošnjački bosanskohercegovački političar i predsjednik Stranke demokratske akcije, i zaluđeni član bošnjačke stranke u Bosni i Hercegovini. Pitam vas: kome su sve te ratne njihove žrtve trebale?! Je li to bilo za velikog Hrvata, Srbina ili Muslimana? A zna se tko stoji iz svega toga - zločinačko svećenstvo i zločinačka politika...

----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 16.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4526.


Post je objavljen 16.11.2018. u 12:46 sati.