Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

FEĐA MEDAK KENJAM TI SE NA SVE "CRNE POJASEVE" I TEBE I TVOJE ČLANOVE TAEKWONDO KLUBA FOX U BJELOVARU.Ono što želim ovdje kazati da Feđa Medak nije nikakvi sportaš, i kao takav on (ne)može biti nikome uzor i učitelj. Medak je stalno u nekoj pričuvi imaginarne vlasti u Bjelovaru, koja mu daje novac iz proračuna i prostor za treninge i njegovim magaraca u kimonima... Odnosno, tim glumcima... Oni koji ne znaju da: Medak se je meni prvi zamjerio iz čistog mira. Bio je "potrčko" i sluga od Miroslava Levaka, na bazenu u Bjelovaru, a za nagradu je i od Levaka dobio batina... Pa, se poslije s njime pomirio.

Kad god Fefa Medak želi i u koje god vrijeme mogu ga urazumiti da je obični "vezer" a ne neki borac. Taj lik je iskompleksiran krete, i više mi liči na "pardajiz kolac" nego na nekog ozbiljnog sportaša. Medak ti si snob jedan, i što se prodaješ pod nešto ono što nisi?! Dosta su ti dali novaca iz proračuna (bivši) župan Miroslav Čačija i (bivši) gradonačelnik Antun Korušec.

Budalo, bolje da si osnovao baletnu školu ili plesni tečaj više bi ti pristajalo... Ja nosim bijele čarape, i mogu te pobijediti s jednom rukom na leđima. Evo, izaziva te javno! Ma, sjeti se; da već si od mene dobio "šljagu", i da si letio kao lutka na tlo,.., i tko te je tada spasio - da sam te ja pustio - onaj tvoj koji me je s leđa udario i pobjegao (Berislav Držanić). E, kenjac si i ne moj se kurčiti pred djecom... Tučeš i šamaraš djevojčice iz svoga kluba. Ajde srami se debilu!


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 16.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4525.Post je objavljen 16.11.2018. u 11:29 sati.