Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Peti jahač apokalipse

Nakon šta smo održali referendum za kraljicu bloga, pošteno demokratski, ljudi smo nismo hadezeovci, šta je izazvalo opravdani revolt, kod nekih birača, ne zbog izbora mlade blogerice, nego zbog ponašanja nekih birača, od kojih možemo istaknut posebno negativan primjer trojice blogera, Kupusa, El dijabla, i Domenica.

Nakon provedenog izbora i veličanstvene pobjede, postavilo se pitanje oćemo li imat referendum i za kralja bloga, Obziron da su Kupus, El dijablo i Domenico suspendirani zbog blasfemičnog ponašanja u prethodnom referendumu.

Odgovor je nećemo, po treporuki WHO, svitske zdravstvene organizacije, nećemo imat referendum za kralja, jer se unaprid zna ko bi pobijedio, što bi izazvalo seksualne deluzije kod blogerica koje mrze, blogerice mlađe od sebe, blogera koji lažu, onih koji traže ženu u sebi, i nedepiliranih skojevki, koji se svaki put kad narod kaže šta stvarno misli osjećaju izjebano.

Ja ka predsjednik komisije za referendum, ne mogu ne primjetit da je ponašanje inkriminiranog trojca, skandalozno u najboljem slučaju.

Recimo El dijablo koji kad vidi mladu i lipu blogericu, šta naša Čarapica u svakon slučaju je, on se odma ukoči ipnotiziran, ka zec na cesti kad ga uvatiš dugin svjetlima, i onda on tako ipnotiziran se mrda vamo tamo ka kobra dok ona svira frulu.
Šta je to tako prokleto u blogerin, da kad vidu novi model pomanitaju ka Pliskavice na extaziju, pa skaču ka maniti, i mažu se kremon od maslačka da popravu ten.

Drugi primjerak i sudionik ove urote, bloger Domenico koji je blogera El dijabla izreketarijo, i uzeja mu četri pršuta, dvi table pancete, šest sirova, šta Livanjskih šta Paških i tolitar vina, za korumpirat komisiju, od čega je komisiji da manje od pola, je posebna priča.

Vako je bilo.

Domenico je doša kod El dijabla, odma s vrata je vidija u njegovin očima neku sjetu, jerbo su mu se oči caklile, ka Pirgu kad mu je zli antifašista ubija mater.
Šta je kumpanjo šta si dešperatan.
Ja bi da Bičvica bude kraljica, a oni bleso će ko zna koju izabrat.
Jebate kumpanjo Ajmo mi njega korumpirat.
Ajmo jebate, šta košta da košta, čekaj samo da se namažem zeru kremon od maslačka, i korupcijo here we come.

Nečuveno, braćo Blogeri i sestre blogerice.

O blogeru kupusu najradije ne bi priča, brezočnost njegovog ponašanja, je nešto najbrutalnije šta smo vidili na blogu od stoljeća sedmog, on je u stanju kod vas na blogu pit kavu, ist pancetu, lizat kremu sa teće u kojon je vridnA blogerica zamisila kremu, falit će miris orahnjače, presjek kulena, pjenjivost šlaga, i onda u odsudnom trenutku odabrat drugu.

Ali to nije sve njemu nije dosta jedan stalak za lakat, on će se isto ka i Domenico odma nastavit pravit blesav, ka da nije izumija korupciju, i nastavit dva stalka za lakat sisat, pod egidom umiljatog janjeta.

Dakle dame i gospodo, Blogeri i blogerice, od iznimne je važnosti da sačuvamo demokraciju, u vidu referenduma, jer demokracija kao najfiniji lakmus papir otkriva koja blogerica mrzi mlađe od sebe, ko je zapalijo žito, koji Blogeri su skloni korupciji, i ko se maže kremom od maslačka.

Kao što ste mogli primjetiti antifašisti, Oni koji nisu sigurni u vlastito seksualno opredjeljenje, poklonici zemlje koje nema, sakupljači Pokemona, i nedepilirane skojevke ne sudjeluju u našim praznicima demokracije, njima je demokracija vrlo uznemirujući proces, u njiovin glavaman koje odjekuju prazninom, demokracija ima funkciju vajbratora, koji bi oni gurali u pozadinu, kako bi ispunili prazninu u glavi.

Nama braćo Blogeri i Drugarice blogerice, taka njiova smrdljiva demokracija ne triba, mi imamo kraljicu, a kralja ne tribamo ni tražit, pitat ćemo kolegicu Annaboni, koji je to misterijozni muškarac.




Post je objavljen 16.11.2018. u 10:36 sati.