Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MIROSLAV ČAČIJA I ĐURĐA ADLEŠIČ SU KRIVI ZA BJELOVARSKU MLIJEČNU INDUSTRIJU SIRELU ŠTO JE BILA PRODANA LUKI RAJIĆU.




Vlada teška nepravda kad na vlast se je uspeo bivši komunistički kadar Miroslav Čačija iz Bjelovara. Ne treba zaboraviti da Čačija je bio ravnatelj opće bolnice u Bjelovaru. Prije nego je otišao za župana sa dva mandata ostavio je bolnicu u velikim milijunskim dugovima.

Građani Bjelovara, ili bolje rečeno Hrvatske, ne znaju što vraćaju, od silnih nigdje utrošenih milijuna. Bivši župan Čačija potrošio je novac na sportske dvorane, iako ih imamo viška dvorana.... Svoju snahu Klaru Tomić-Čačija je zaposlio je na zavod za zapošljavanje u Bjelovaru. On je bila bivša novinarka Bjelovarskog lista.

Zanimljivo je kako Miroslav Čačija je došao 2010., u Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS). Čačija nema pojma o bilo kakvom sportu, a kamoli nogometu. Toga bivšeg komunistu i UDBA-škog povjerenika počelo se je gurati na sve vrste položaja i funkcija...

Mi žrtve bivšeg komunističkog sustava ni u snu ne bi sanjali da bude izabran za župana Bjelovarsko-bilogorski Miroslav Čačija. Ako se je rat vodio (1991.,-1995.) da takav čovjek zasjedne u nove fotelje - neka onda narod ide u pičku svoje materine glupe.

Čačija je; župan, lovac, vijećnik, ravnatelj, i tko zna što sve? On sjebao je bilogorska sva sela i na kraju je Miroslav Čačija, Stanko Grčić i Zlatko Salaj napustili su HSS. Evo, pitam naivni narod - što je korisno Čačija iza sebe napravio, da bude svima bolje?! Osim toga što je krao i mlatio lovu?!

Za nagradu Miroslav Čaija je došao i u Hrvatski Sabor Republike Hrvatske. Zna on kako se to radi - novac je najbolja "burgija" koja buši sve gdje svrdlo ne može. Kad je bio župan izmišljao je i proglasio je mnoga stanja kao elementarne nepogode zbog suše, kiše, vjetra, mraza, leda, itd. Namjestio je svojim ljudima novac za oštete..

E, Miroslav Čačija, osim toga što je bio župan Bjelovarsko-bilogorski, on je bio predsjednik županijskog HSS-a. Pa zna čovjek kako se to radi - naučila ga je komunistička vodeća Avangarda. A vi narode što sad dalje? Idite pa se jebite kad nemate svog mozga u glavi ....


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 16.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4523.


Post je objavljen 16.11.2018. u 00:05 sati.