Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kreće armija najjača na svetu

Blognjuz je ka uvrijeđeni antifašista koji traži ženu u sebi, odbijo stavit anketu za kraljicu bloga, jer se on nije toga sitijo, nego je metijo neko glupo pitanje o poslu tako da blogerice frustrirane neuspjehom u privatnom životu, emocijonalnu prazninu popunjavaju laprdanjem o poslu, karijeri i sličnim izmišljotinama.

Naravno nama to ne smeta, dapače to nas zabavlja, nas inače svi ti koji traže ženu u sebi zabavljaju, tu pojavu bi mogli nazvat feminocentrična kolonoskopija.
Dakle evidentirani pojedinac zabije glavu u vlastitu guzicu, i traži ženu u sebi, doduše oni antifašisti koji su izašli iz ormara, guraju glave jedni drugima u potrazi za ženom u njima, i to se zove policentrična panslavenska femino potjera.

Drugarica Anđelija, inače osoba trajno oštećena životom u komunizmu, je u sklopu bljuvotina, kojima je nemušto pokušala obraniti svoju politiku kreiranja unutarnjih i vanjskih neprijatelja, izjavila da triba osnovat europsku vojsku.

To su s oduševljenjem dočekali hrvatski ljevičari, koji su se koliko jučer pjenili ko izdrkana coca cola, to je coca cola koju protreseš prije nego li je očepiš, na svaki spomen kupovine avijona, kojima su smetali i donirani helikopteri, koji su htjeli ukinut Hrvatsku vojsku, jer se Brez veze troše novci umisto da se odgaja jugoslavenska nejač.

Na sam spomen Europske narodne armije antifašistima su zablistale okice i u transu im je došlo da zapjevaju Dojčland uber alles po šumama i gorama.

Na današnji dan prije 27 godina je inače Jugoslavenska narodna armija, granatirala Split, sa ciljem da ubiju Annaboni, Domenica, Nisu, Kupusa, Elycu, mene i još neke ljude.

To jutro su Srbi, Jugosloveni, antifašisti, i neki domaći izdajnici, doručkovali, stavili titovke s crvenom petokrakom na kockaste glave, i počeli pucat po Splitu.

Poslije toga su se navedeni grčevito borili za stanove koje su imali u tom istom Splitu i žalili da su ugrožena njihova prava.

Drugarica Anđelija je kao i njen prethodnik, egzotični austrijski kaplar koji se odaziva na ime Adolf, lukavo koristila uvezenim Alahu akbarima, kako bi radikalizirala društvo, kao što je Adolf koristio Židove kao opasnost, tako je sad Anđelija u nedostatku Židova, koje je Adolf pobijo, uvezla milijun Alahu akbara, kamo bi podigla nacijonalističku svijest u Nemačkoj, jer nacijonalistička svijest se najbolje diže kad se draška milijun Alahu akbara.

E voila, sad Anđelija uz nepodijeljeno oduševljenje, Jugoslovena koji se nadaju da nikad nije kasno da se obračunaju s Annaboni, Kupusom, Nisom, Elycon, Domenicom, i ostalima, oće radit Europsku narodnu armiju, a glavni partner jon triba bit žrtva pedofilije Makarun, koji zbog intenzivne potrage za ženom u sebi, stalno drži glavu u guzici, doduše ne zna se čiju, dakle Makarun oće slijedit staru francusku tradiciju, da kapituliraju brže od Jugoslavije, i onda pomalo uče Nemački, dok Rusi ne sjebu Švabe, Ameri ne dođu snimat Spašavanje vojnika Ryana, a antifašisti ne zauzmu tuđe stanove i nalože parkete, da in nije ladno.

Inače ovogodišnja kraljica bloghaera s najviše vaših glasova je drugarica Bičvica koja se lažno predstavlja ka Čarapica, jebiga Rl dijablo je da Pršuuuut, dva sira jedan Livanjski iz dijaspore, jedan Paški, i dvaes litara debita.

Mogla je i vaša kandidatkinja pobijedit da niste bili škrti.

Post je objavljen 15.11.2018. u 08:54 sati.