Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

JADNA ŽENA UKRALI SU NJOJ I NJENOM SUPRUGU CIJELU UŠTEĐEVINU TRI ROMA !



Ukrali su 7.500 eura iz kuće u jednom selu u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. I žena koja je žrtva i njezin muž me je telefonski nazvala i kazala mi da su ih okrala tri Roma: Balog Alen, Manuel Oršoš i Srećko Ignac. Da protiv njih se je proveo sud - gdje su uvjetno kažnjeni.

Sud je između ostaloga naložio da optuženi moraju vratiti sav novac. Žena čije je ime poznato - kaže da do danas ni jedan euro ni kuna nije vraćena njoj i njenom suprugu. Zanimljivo je kako Romi kradu i nikome medijski to nije zanimljivo?!

Ma, naslušao sam se raznih priča kako u zatvoru prema njima se odnose; upravnik ili čuvari - da imaju nešto posebno protiv njih, i da se ti službenici ne odnosi isto prema njima kao prema ostalim zatvorenicima... E, i ja bi volio biti cigan kad pred sudom bi trebam za nešto odgovarati?!

Da me ne bi netko krivo ovdje shvatio - ja nisam antisemit, ali dosta je Romskih i drugih špekulacija. Za mene su svi ljudi isti bez obzira na boju kože i spol... I znam razlikovati ono što je dobro, i ono što nije dobro...


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 14.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4521.




Post je objavljen 14.11.2018. u 13:19 sati.