Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ŽUPAN DAMIR BAJS POTROŠIO JE IZ PRORAČUNA 204 MILIJUNA KUNA ZA SLIJEPI KOLOSIJEK PRUGE KOJA NIKUDA NE IDE?!Odavno sam ja prozreo politiku Damira Bajsa i Marijana Conera, koji su najveći krivci što su milijuni i milijuni kuna utrošeni na predizborni projekt. Sramotno je; da ovaj umno retardirani narod ne upita Damira Bajsa, kako troši njihov novac - svake godine Bajs potroši 2 milijuna kuna na osobnu medijsku promidžbu.

Bajs razbacuje se sa novcima kao sa "alajbegovom slamom" i to čini naočigled ovog zatucanog naroda. Užas je kako je Damir Bajs i Marijan Coner su u svojoj izbornoj kampanji prevarili glupi narod - sa obećanjem o brzoj pruzi od Bjelovara prema Zagrebu, i nikada nije došlo do otvaranja dionice pruge Gradec-Sveti Ivan Žabno.

Politička smeća sjede kao vijećnici u Bjelovarsko-bilogorskoj skupštini i likuju sa Bajsom i njegovom kurtizanskom elitom. Da smo mi u nekoj normalnoj zemlji letio bi mistifikatorski župan Damir Bajs, dolje u jednom danu. A sigurno bi završio u zatvoru, a ja sam o tome i prije pisao.


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 13.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4519.


Post je objavljen 13.11.2018. u 22:40 sati.