Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KRIMINAL JE ISTI I U BOSNI I HERCEGOVINI KAO I U HRVATSKOJ!ZNA SE KOJI LIKOVI VLADAJU POLITIČKOM SCENOM - I TO KAO DA JE VOLJA BIRAČA, ODNOSNO NARODA ?!

Istražite na koji je način doktor Mirsad Kukić postao magistar i kako je izvlačio novac iz rudnika Banovići. Kako je uz podršku Bakira Izetbegovića (IDS) zavladao zakonodavnom, izvršnom i sudskom vlasti, obrazovanjem, zdravstvom i zapošljavanjem u Tuzlanskom kantonu, ali i energetskom politikom Federacije Bosne i Hercegovine.

Barkir Izetbegović nije zaslužio da bude uopće u politici, jer njegov otac Alija Izetbegović napravio je nacionalni rat u Bosni i Hercegovini, isto tako s njime i Slobodan Milošević i Franjo Tuđman. Sva trojica bili su bivši komunistički i udbaški kadar SFR-Jugoslavije. Rat je planiran i dogovoreni na štetu naroda.

U Ratu u raspadanju Jugoslavije, sudjelovala je Rimokatolička crkva, Pravoslavna crkva i Muslimnska bogomolja. Nije teško zaključiti da to rat na bazi nacionalizma i šovinizma... Danas se vide plodovi svega zla od "tri gubave" napuhujuće krastave žabe. Tri religije u službi bivših partizana i KOS-ovaca.


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 13.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4520.


Post je objavljen 13.11.2018. u 14:47 sati.