Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KAKO SE LJUDI ZAPOŠLJAVAJU U UPRAVI BJELOVARSKO-BILOGORSKOJ ŽUPANIJI?!



PROČITAJTE OVDJE ; KAKO JE STJEPAN KOS ZLOUPOTRIJEBIO CENTAR OD 36 UDRUGA DA BI LOBIRAO ZA NOVI MANDAT ŽUPANA DAMIRA BAJSA, A NOVINAR DARKO MARČINKOVIĆ JE ZLOUPOTRIJEBIO UREDNIŠTVO VEČERNJEG LISTA U BJELOVARU, DA BI PISAO O SUPER NADARENOM ŽUPANU, NJIH DVA SU SAD ZAPOSLENI U UPRAVI BJELOVARSKO BILOGORSKE ŽUPANIJE.

Stjepan Kos je nasilno ujedinio sve udruge u "Centar udruga" jedino udruga ŠTIT se je protivila takvom projektu. Danas sve te "lažljive" udruge smještene su u "centru udruga" u Masarykovoj ulici 8., u Bjelovaru. Te sve udruga već godinama ne postoje, i ne rade ništa... Ali su zato poslužile "kao medicinska štaka" Damiru Bajsu m da se dočepa novog mandata za župana.

Stjepan Kos je referent za civilno društvo, pri uredu od župana od Damira Bajsa, u upravi Bjelovarsko-bilogorske županije, koja se nalazi u adresi; Ante Starčevića br. 8. Kos je pravi prevarant i licemjer... Jučer gledam kako Stjepan Kos ide s posla u 15,00 sati, i jedna sirota Jasna M. P., ga traži novčić, a Kos joj je okrenuo leđa i otišao... Kos je kruhobrižnik i uhljeb koji nema ni malo srama.

Darko Marčinković je bio dopisnik Večernjeg lista u Bjelovaru, sve dok nisam zvao njegovog šefa u Zagreb, i kazao mu da Marčinković, zloupotrebljava novinarsku etiku i profesiju, te laži piše o onim koji su protivnici Damira Bajsa. Marčinković je zloupotrebljavao prostor u medijima, tj. novinama. Pisao je sve o bajsu kao da je ovaj super čovjek, i zato je dobio poslije posao u upravi županije BBŽ-a. Ima još takvih "Bajsovih dupelizaca" o njima ću pisati poslije. I oni su dobili posao u županiji. Ovo je sve sramota za naše društvo - gdje pred zakonom bi trebali biti svi isti, što se tiče zaposlenja...


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 13.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4518.



Post je objavljen 13.11.2018. u 11:08 sati.