Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KRADU SIROTINJSKI NAROD I NITKO OD NJIH IH NE PITA ZA NIŠTA?!ŠTITONOŠA br. 24

CONER JE KRAO NOVAC IZ ŽUPANIJSKOG PRORAČUNA,
A BAJS (KAO NJEGOV NASLJEDNIK) JE DALJE NASTAVIO.


Postoji određena sumnja da su županijski proračun oštetili, tj. iz njega na smišljeni način ukrali novac, bivši i sadašnji župan. Županijskom državnom odvjetništvu bi trebalo podnijeti istražni zahtjev radi pronevjere novca, te zloupotrebe ovlasti i položaja u gospodarskom poslovanju.

U županijskoj upravi godinama se rade razne špekulacije usmjerene protiv ovog društva. Župan Damir Bajs i skupština sa cjelokupnim vijećnicima ništa ne rade, nego troše samo novac od poreznih obveznika i rasipaju ga. Malverzacije sa županijskim proračunom su najgrublja i najcrnja prevara građana.

Svaki put kad zasjeda Županijska skupština, vijećnici poltroni se takmiče tko će se uvući dublje županu kroz anus u njegovu fekaliju. No, ipak, koliko su sve ove demonstracije u našem slobodnom društvu uobičajne, vidi se iz priloženoga. Sreća je što mali narod ima mali skućeni mozak. Nije fer što „rulja“ drži se po strani i nevidi. A propada.

Pametni čovjek, svakakvih se likova na našoj političkoj sceni je nagledao. Nije se znalo koji su gori od kojih. Bilo je tu puno šarenila. Široka lepeza konvertita, degutanata, tipova sa najminimalnijim elementarnim moralom, ali prefriganih ponajprije kršćana...

Nedodirljivi lopovi, manipulatori kradu, a kao pošteni su. Danas kad gledamo župana Damira Bajsa (HSS) kako mu članovi skupštine plješću, stišću ruku, i dižu ruke u vis, i zahvaljuju, no svaki razuman i normalan čovjek upita se – jesu li građani normalni, kad to sve dopuštaju. To sve sa čudom gleda umni čovjek, koji želi ovom društvu dobro.

Nemožemo da se ne sjetimo – kako je Bajs kao tajnik županije, tajio Conerove kriminale, te poslije toga i on sam je postao župan sa dva mandata. To je primjer da se suočimo sa nedavnom prošlošću, kad je Marijan Coner izvukao milijunske svote kuna iz proračuna. Iako je Branko Stojković podnesao kaznenu prijavu, ona još stoji u ladici, a biti će uskoro devet godina da nitko po njoj ne radi.

Bjelovarsko-bilogorska županija je, prema vlastitu priznanju, sudjelovala u oporavku, tj. sanaciji propalog poduzeća „Tvornice traktora“, bivšeg „Tome Vinkovića“. Činjenica je, da je župan Damir Bajs izdao 5 milijuna kuna jamstva za kredite kod raznih banaka, na kraju je to isto, ali sanirano poduzeće „Tvornicu traktora“ preuzeo Radić, koji se utaborio u toj firmi sa novim imenom „PRIMA“.

Županija kao jamac sada vraća sve te kredite, odnosno dug otplaćuju građani. Vidim da se zbog toga „raja“ baš i ne uzrujava, jer to izgleda da ti novci nisu ničiji. Ali zato ja pitam: Kad će župan Damir Bajs prestati smišljeno krasti novac iz županijskog proračuna, te podmićivati domljencima medije, popove, i davati novac za izgradnju religijskih spomenika i kapelica... itd.

U Bjelovaru, 07.03.2007.

----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 13.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4517.


Post je objavljen 13.11.2018. u 10:38 sati.