Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

HSLS JE ZAŠTITIO HDZ-ove KRIMINALE U BJELOVARU I HRVATSKOJLijepo im je na proračunu bolesnog naroda

LIBERALI ORGANIZIRANO KRADU DRŽAVU

INFORMATOR br. 25

- U traženju identiteta - da se ne zaboravi lopovluk HSLS-a

Ante Rade (dožupan Bjelovarsko-bilogorski) iz HSLS-a za medije kaže: "Osobno ću se založiti da se donese uredba ili tako nešto da svatko onaj tko iskaže namjere da osnuje udrugu ili stranku obvezno prođe psihijatrijski pregled." To kažem iz pobuda jer ŠTIT je teroristička organizacija koja terorizira građane, a ne brani.

Branko Stojković kaže: HSLS je ravan po kriminalu HDZ-u

Ja sam osobno podigao kaznenu prijavu protiv Ante Rade, dožupana , Vjerana Jurkovića, dožupana i župana Marijana Conera koji su oštetili proračun Županije za milijunske svote. Policija i Državno odvjetništvo na sve žmiri.

Pogledajte podignutu Kaznenu prijavu protiv splitskog dogradonačelnika Miroslava Bulića i predsjednika HSLS-a za kazeno djelo zloupotrebe položaja i ovlasti. Očito je to dokaz kako HSLS-ovci organizirano kradu državu.

Tipičan je primjer i Zlatko Peršić iz HSLS-a optužen za prijevaru, pročelnik zagrebačkog Zavoda za planiranje. Sve te kaznene prijave pritiv članova i dužnosnika u vlasti koji su iz HSLS-ovih redova najbolje govori kako su to lopovi i kriminalci. Nejasno je zašto građani takve drže na vlasti. Ministar Herak (HSLS) je momentalno u pritvoru. A u organiziranom kriminalu ne bježi im Dražen Budiša, koji je šef HSLS-a. On je organizator.

Normalno da Dražen Budiša opstruira suradnju sa Haaškim sudom, da bolje može krasti državni novac jer na takav način nikome ne odgovaraju oni u vlasti. Mislim da bi i sam mogao završiti na optuženičkoj klupi.

Stranke HSLS, HNS koji predstavlja Vesna Pusić, je nastavljena politika HDZ-a koja više od jednog desetljeća pljačka ovu zemlju i narod. To je sve horda obmanjivača.

Žuti plakati HSLS-a dobro govore o žutilu

Političke promašaje za promašajem radili su HSLS-ovci a njihov slogan "dosta" mogu objesiti mački na rep. Epidemija HSLS-a i HDZ-a harači našim društvom. Oni koriste medije da bi na lijepi način obmanjivali hrvatski narod. Ta morbidna HSLS-ova stranka ima svoj kraj.

U Bjelovaru, 13. 07. 2001.

----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 13.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4516.


Post je objavljen 13.11.2018. u 10:33 sati.