Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZAŠTO NE GONITE VELIKE LOPOVE I ŠUTITE?!



GONITE LOPOVE - VLADARI LAKE I PROKLETE RUKE

INFORMATOR br. 16

LAŽI KOJE ŠKAKLJAJU I GODE

Astrolozi, gatari i vračari, politički odrapanci, duševni gubavci - ništa ne znaju, vjerujte nam. Kroz stoljeća uvlačili su se u piramide, penjali se na Himelaja i ovo zadnje stoljeće vrtilo se je oko tih "bolesnih" čarolija.

Snobovi i takozvana lažna elita, ti kurtizani i čovječuljci, patili su od obožavanja umjetnosti, životinja, idolopoklonstva,..., te oni su imali visoke svjetovne titule. Kao nekada nazive; plemići, grofovi, knezovi,..

Ta aristokracija u biti je bila glupa i nije imala nikakvog istinskog obrazovanja. Oni u biti nisu shvaćali pametne ljude. Čovjek za njia nije ništa značio.

Ti šarlatani imali su samo jedan princip manipulirati sa drugim ljudima - lažno se činiti svetime. Jeadino što su čuvali svoje položaje koji su bili birokratski i gledali su materijalne interese.

Takav je bio župan (Bjelovarsko-bilogorski) Marijan Coner koji je nametao svoju samovolju. Kada je bio raskrinkan i uhvačen u lopovluku on je naredio svojim portirima da nepuštaju Branka Stojkovića na skupštine u županiji. Coner je izgubio živce i svaki puta je pozvao policiju protiv Stojkovića samo kada ga je tamo vidio. Naredi je da u UPRAVU ŽUPANIJE Stojković ne smije ući.

Marijan Coner misli da je ta zgrada županije njegova privatna djedovina. Dana 22. rujna 1999. godine u 10 sati Stojković je došao u županiju kako bi obavio svoje tekuće i administrativne poslove. Došlo je do problema na ulazu u županijski objekt. Portir jedva dječačić dvadesetih godina isprečio se je te Stojkovića zatražio osobnu iskaznicu. Zapitao je: "Kakve vi poslove imate ovdje obavljati?

Strah od istine je veliki. Eto hodnikom je naišao Coner koji je tuda "lamantao" i sav se uzruja i tresao kada je vidio da Stojković hoće ući u zgradau županije. Boga mi to je "civilno društvo", gdje pravda stoluje.

Stojković je pitao dečka: Kakav je to način da se mene posebno lektimira i pita kamo ja idem.... Rekao sam: Dečko na ovakvima mjestima trebali bi raditi ljudi koji su uljudni i pristojni a ne ti koji izlaziš na mene kao BARABA iz čistog mira!

Ja sam obavio svoje poslove koje sam imao i to unatoč sprečavanju pri ulasku u zgradu. Župan Marijan Coner (HDZ) počeo je vikati portiru - brzo zovi policiju, zovi policiju... Evo policija dolazi i mene kod kuće ispitiva iako nisam ništa bio kriv. To je zanimljivo policija umjesto da uhiti Conera za njegove kriminale ona ide na mene.

U Bjelovaru, 22. rujan 1999.

----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 13.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4515.


Post je objavljen 13.11.2018. u 10:26 sati.