Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BRAČNI PAR PEVEC U ZATVOR, A ĐURĐA ADLERŠIČ IMA TORBU ZA 1000 DOLARA?Župan debelokožac - KOŽA OD KROKODILA?!

INFORMATOR br. 8

Imamo župana "de luxe". Bez obzira i to što se naša Županija Bjelovarsko-bilogorska nalazi u sve težem i gorem položaju, Županijska skupština na kojoj se je trebala razmatrati revizija poslovanja, sjednica je odgođena za jesen.

Župan i njegova skupina napravila je kriminal, a policija se pravi ćorava. Čudno da po županu Marijanu Coneru sve štima i da je sve u najbiljem redu, a hvali golemi novac i roba... Coner kao glavni šef Županije otišao je na godišnji odmor vjerojatno zbog zasluga koje je učinio za našu Županiju. Taj dinosaur sa debelom kožom nikome nije položio račune za svoje upravljanje. On sad ljetuje u inozemstvu, možda na nekiim Djevičastim ili Kajmanskim otocima, postoji mogućnost da se on više ne vrati u našu zemlju "lijepu našu" - Hrvatsku. Zna se, zbog čega.

Novac je pospremljen na deviznim računima u stranim bankama, na sigurnome. U našoj Županiji poduzeća preko noći nestaju, proizvodnih tvrtki je sve manje. Kod nas dugovi liju na sve strane, a naš župan uživa na moru i suncu. Sve propada, a i sramota je što građani na to šute. Zavladala je građanska dekadenca i nihilizam.

Zanimljivo kako nitko župana ne poziva na odgovornost. Ti koji sada šute, a u sporednim funkcijama su, kad dođu na vlast biti će kao župan i njegovi HDZ-ovci. Zašto šutnjom se zagovara ovakvo lopovstvo, ovakvo bolesno stanje, bez vizije i boljeg života. Ljepota i vrijednost čovjeka su u njegovoj stvarnosti, i učen čovjek može biti zao, i bogat čovjek može biti nepravedan, a i moćan čovjek zločinac. Hoćemo li bolje? Ne priliči jednom županu da se vozi na luksuznom motor kotaču - YAMAHA i da glumi rokera u društvu s Zdravkom Pevcom, isto na skupocjenom motor kotaču. A građani sve bjednije žive, a to sve gledaju. Nša sredina treba "ispljuniti" takve nove feudalce ili bolje rečeno grofove, što bez rada žive. Jer ovakva nepravedna država im je to omogućila.

Branko Stojković

U Bjelovaru, 14. srpnja 1999.

----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 13.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4510.


Post je objavljen 13.11.2018. u 09:51 sati.