Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MARIJAN CONER JE SMIJENJEN SA MJESTA ŽUPANA ALI NIJE ODGOVARAO ZA SVOJE KRIMINALE?!Tražimo ostavku župana i zatvor

INFORMATOR br. 12

Na čelu naše Županije totalno je nemoralan čovjek, i zato tražimo da odmah odstupi!

Nekoć Bjelovarsko-bilogorska županija bila je vodeća u svim gospodarskim granama u Hrvatskoj. Danas u njoj vlada potpuna "atrofija". Sve je siromašnija, gdje je sve manje mogućnosti za normalni razvoj. Zar nije čudno što ovdje nisu potrebni nikakvi programi, niti znanje (rad), nacionalni interes postali su par pojedinaca (užeg kruga) koji državnu imovinu pretvaraju u svoju, pljačkajući - bogate se na račun svih nas.

Zloupotrebivši svoj položaj i ovlasti župan Marijan Coner, koji nije zavredio to biti, AFERA PRORAČUN, nanesla je golemu i nesagledivu štetu, građanima Bjelovarsko-bilogorske županije. Teški udarac je u leđa. Gdje su nestali milijuni Kuna? To znade vladajuća stranka (HDZ-e) koja je bacila Županiju na koljena. ("Sirela", "Tehnogradnja", "Tvornica traktora" "Tehnika", "Koopexport", "Cromax", itd.)

7. Međunarodni sajam u Gudovcu (od 2. do 5. rujna 1999. godine). Svake godien taj stočarsko-gospodarski sajam održava se, ali uvijek s gubitkom, koji se pokriva iz proračunskih sredstava. Zato je i Županija dovedena do potpunog bankrota. Firma "Gospodarski sajam" d.o.o. je privatna tvrtka pod legalnim okriljem Bjelovarsko-bilogorske županije. U Nadzornom odboru su i Marijan Coner (župan) i Vjeran Jurković (bivši dožupan).

Agrarna anarhija su "oni" koji su na fotografili reklamnog plakata 7. Međunarodnog stočarsko-gospodarskog sajma koji će se održati u Gudovcu ovih dana. Ti tobože gospodarstvenici na fotografiji plakata, okruženi su raznim domaćim životinjama i plodovima zemlje, kao da će oni pridonijeti, da to i u stvarnosti tako bude.

Bjelovarsko-bilogorska županija oduvijek je bila poznata kao stočarski kraj, koji sada to više nije. Zbog toga što su u Županiju u zadnje vrijeme dopeljani razni šverceri, preprodavači, kojima je omogućeno da u inozemstvu nabavljaju stoku po vrlo jeftinim cijenama, a tu je skupo prodaju, dok se iz naše Županije ništa ne izvozi, a sve se uvozi, jer se ništa ne proizvodi. Na tom velikom domljenku sklapaju se ugovori uz jela i pića, sve iz osobnog (sukoba) interesa, uz veselje i muziku.

Branko Stojković

U Bjelovaru, 28. 08. 1999.

----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 13.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4508.


Post je objavljen 13.11.2018. u 09:37 sati.