Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BJELOVARSKA POLICIJA NA ČELU SA NAČELNIKOM MATOM SIČAJOM SKRIVALA JE KRIMINAL OD MARIJANA CONERA, DAMIRA BAJCA, VJERANA JURKOVIĆA I ANTE RADE?!



KAZNENA PRIJAVA OD BRANKA STOJKOVIĆA STOJI 19 GODINA U LADICI (ŽDO BRANKA MERZIĆ) I NE POSTUPA SE PO NJOJ, NITI IMA KAKVE POVRATNE INFORMACIJE.

Policiji predani dokumenti protiv župana
Jutarnji list: 12. 8. 1999.

BJELOVAR - Ne odustajem od borbe protiv sustavno provođenoga kriminala ne samo u gospodarstvu, već i na svim razinama gradskih i županijskih političkih struktura - istaknuo je na konferenciji za novinare Branko Stojković.

Jedan od načina da se suzbiju ili barem javnosti objelodane sve nezakonite radnje i prekoračenja ovlasti je i kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, koju je stranka podnijela 25. lipnja protiv župana Marijana Conera i oba dožupana koji su u međuvremenu podnijeli ostavke. Kriminalistička policija PU Bjelovarsko-bilogorske na podnesenu je prijavu reagirala pozivom Branka Stojkovića na razgovor, čulo se na konferenciji.

- Konkretna dokumentacija u kojoj je i nalaz državne revizije o trošenju proračunskih sredstava, koju smo jučer predali policiji, pokazat će naš čin opravdanim i nadamo se ubrzati postupak odlaska s vlasti svih onih koji se ne znaju nositi s tom odgovornom zadaćom, već u njoj vide osobnu korist - zaključio je B. Stojković.

----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 13.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4500


Post je objavljen 13.11.2018. u 08:37 sati.