Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DOŽUPAN SE NAŠAO U LOPOVSKIM POSLOVIMA, A TOG LOPOVA JE POTVRDIO PREDSJEDNIK STJEPAN MESIĆ?!PONIŠTITI IZBOR ANTE RADE ZA DOŽUPANA

- U predstavci predsjedniku Republike Stjepanu Mesiću tražimo da se poništi izbor Ante Rade za dožupana Bjelovarsko-bilogorske županije - rekao je predsjednik Udruge ŠTIT Branko Stojković. Kako je na tu funkciju mogao biti izabran čovjek protiv kojega se vodi sudski postupak na temelju kaznene prijave, koju je da podsjetimo, prošle godine podnio Branko Stojković protiv tadašnjeg župana Conera i dožupana Rade i Jurkovića.

Svoje tvrdnje Stojković je potkrijepio odgovorom Županijskog državnog odvjetništva da je protiv Ante Rade u tijeku postupak za kaznena djela zlouporabe položaja i ovlasti.

- Forsiranje ponovnoga izbora Ante Rade za dožupana podijelilo je bjelovarski HSLS. Ponovno moram spomenuti Đurđu Adlešić koja je vršila pritisak na župana Bajsa da se Rade predloži za dožupana - kaže Stojković i dodaje da se u protivnome prijetilo izazivanjem krize i raspuštanjem Županijske skupštine.

Udruga ŠTIT pozdravlja smjenu vlasti u Županiji i izbor Damira Bajsa za župana, a podrška je dana i gradonačelniku Josipu Hegedu te Gradskom poglavarstvu. Istaknuto je da je Heged u kratkome roku učinio više za Bjelovar nego svi drugi gradonačelnici zajedno.

D. Vitanović

Novi bjelovarac, 20. srpnja 2000. str. 2.


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 13.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4498.


Post je objavljen 13.11.2018. u 08:26 sati.