Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

GRADE SE PRIVATNA „POSLOVNA CARSTVA“ I TO NA RAČUN GRAĐANAKRIMINALCI GRADE KARIJERU I NAMIČU PROFIT - BAJS IMA DVA MANDATA JER ZASLUŽEN JE ZA KRAĐU

Brojne afere natresaju Bjelovar i našu županiju. Naravno da novinari o tome ništa ne pišu, i ne žele prenijeti određene informacije, jer onima kojima to odgovara – rade što žele!? Župan i lokalna vlast troši oko 70 % proračuna za podmićivanje, kako bi „isti“ oni ostali na vlasti. Građani su razočarani sa čelnicima županije koji se bave samime sobom. Znači nemaju projekte koji su važni za stanovnike i razvoj ovoga kraja.

DAMIR BAJS JE USPJEŠNIJI OD „ŠVERCERA“

Treba zaustaviti odljevanje proračuna za naprimjer: Izgradnje kapelica, mislimo i na kapelicu u šumi Lug 300.000,00 kuna. Za umjetnu travu 175.000,00 kuna nogometnom klubu Ždralovi. Pitamo: Zašto županija treba kupovati inventar sportskim rekreativnim centrima, tj. klubovima, izdvajati novac i financirati ih? Pa i organizirati domljenke za novinare? Te potrošiti za ovu 2007. godinu 3.180.000,00 kuna na dramske sekcije, kazališta, teatre, odnosno potrošiti na sufinanciranje sportskih udruga i sportskih saveza, tako i za razna natjecanja, itd.

IMA LI PREČIH STVARI?

Ovakvim se mjerama izravno uzdrmava i osiromašuje standard građana, pogotovo kada se s druge strane ništa ne daje i ne radi na zapošljavanju nezaposlenih, te se tako diskriminira socijalna strana građana. To je sve dokaz kontinuirane dosadašnje „devastirane“ gospodarsko – socijalne politike „ove vlasti“ u Bjelovarsko – bilogorskoj županiji. Protiv toga smo, i mi smo jedina Udruga „ŠTIT“ koja se nečemu takvome suprotstavlja.

BOGATI I OTPISANI

Tko je u toj igri ostao, a tko je ispao? U zadnje vrijeme nije otvoreno ni jedno poduzeće, niti radno mjesto. Uglavnom troši se novac i dijeli podobnima. Kada će tko odgovarati za ovakvo stanje? Župan Damir Bajs, Bjelovarsko – bilogorske županije silno se trudi uvjeriti vjećnike, građane i javnost kako je – sve u redu u njegovoj upravi, i kako stanje je „dobro“, i nije tako katastrofalno...

TRAŽIMO REVIZIJU VLASTI U BBŽ - I DA ŽUPAN ODSTUPI

U županiji nema kapitalnih ulaganja, niti je županija istupila sa konkretnim programima. Župan Damir Bajs će uskoro potrošiti i drugi svoj mandat, a nikoga nema da pogleda što je on to učinio za boljitak ovoga kraja? Jedino što on rasipa novac na nevažne stvari i lijepo se provodi, te fingira svojim ljudima privatnicima i poduzetnicima poslove i novac. Mi smo protiv takvoga Zakona – pred kojime nisu svi jednaki, jer se on ne poštiva. Dosta nam je lažnih obećanja! I dosta nam je „Bajsovih“ tisuću zabluda koje se provlače. Da, valjda u „kapelicama“ ćemo se samo moliti - za naše spasenje, grijehe i ništa nećemo raditi !?

Bjelovaru, 02. svibanj 2007.


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 13.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4497.Post je objavljen 13.11.2018. u 08:16 sati.