Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MIGRANTI IMAJU NAJSUVREMENIJE MOBITELE, A NEMAJU NIKAKVE PODATKE - NI DOKUMENTE O SEBI, ONI DOBITI ĆE BORAVAK U HRVATSKOJ AKO POSTANU RIMOKATOLICI.



Elvis Duspara ti si promašeni slučaj: tu moliš "OČE NAŠ" a takva molitva nigdje ne postoji, ti si lažnjak, kad skapaš ruke, govoriš da Isus je tvoj kralj, a Isus je molio "OČE MOJ", a ne naš. E, jadnik si i oni s kojima imaš posla.

Elvis Duspara ti si poznat kao onaj što pripovjeda ravnu zemlju. Ti si lažni "kršćanin" isto tako i Stjepan Razum, vi preferirate svetog Jeronima. Ma, tko je "sveti" Jeronim? Tu nešto drobiš o Bibliji, a nemaš pojma o ničemu. Pravi ste bludnici!

U prostorijama HKD-a Sv. Jeronima u Zagrebu, održano je predavanje 03. svibnja 2018., sveto Jeronimski član Elvisa Duspara govorio je na temu - nazvanu; "Privatna ukazanja i njihova provjera".

Tebi ću ovdje kazati Elvise Duspara i Stjepane Razumu, da tumačite lažno "Bibliju" na svoju propast, i iskrivljujete evanđelje, i to ću vam na kraju reći - da i đavo i sotona su citirali evanđelje. I s njime se služili...

Pravi kršćanin ne treba citirati Bibliju, jer njegova djela govore o njemu. E, pravi ste licemjeri i ništarije... Sotona i Đavao nam citiraju Bibliju već dvije tisuće godina. To su lažni svećenici koji na njoj lažno i parazitski žive.


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 12.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4495.


Post je objavljen 12.11.2018. u 14:13 sati.