Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

GLEDAM DVA MAJMUNA NA DRŽAVNOJ TELEVIZIJI, I NE ZNA SE TKO JE GORI OD KOJEGA?!Majmun zove majmuna u emisiju, i takva emisija se zove; Nedjeljom u dva. Voditelj emisije Aleksandar Stanković, pozvao je danas (11.11.2018.), u svoju emisiju pjevača (Repera) Edu Maajka, koji je "kenjao" i ispuštao iz svog govneta teški smrad - takva komunikacija sa javnošću, ako se tako uopće drugačije može zvati "kenjaža". Ali zato ne treba naciji pametni govor...

Ta sotonska emisija imala je za cilj uveseljavati glup i zaostao narod; koji je u svim financijskim blokadama i dužničkom ropstvu, u bijedi i nezaposlenosti, itd. Nu2 je puna laži i obmana i licemjerstva,.., i perfidne mistifikacije zla. Kretenska emisija već je po redu 757., i pitam se koga je ona prosvijetlila, ili riješila neki problem...

Edo Maajka kao neki pijanac ispija za vrijeme emisije alkoholno piće sa stola, zatim sa vodom zalijeva... Da to gleda cijela nacija, kojoj se taj "idiot" ruga... On je pozvan da govori o Migrantima koji ulaze u Hrvatsku? Između ostaloga Edo kaže da smo mi društvo kako treba - bi Migrantima osigurali i smještaj, sa hranom i napitkom...

Takve kretenske izjave dao je Edo Maajka, koje nemaju veze sa stvarnošću i zdravim umom... Da što mi ne bi pustili Migrante da prođu kroz našu zemlju? Pitam vas: Tko bi mene pustio da prođem kroza Ameriku bez dokumenata ili vize?!

Majmun zove majmuna u studij HRT-a da nam "kenja" i da mi to revno slušamo... Jedan idiot pravi emisiju za jednog idiota, to se zove sloboda govora i mišljenja?! Očito je: Kretenska emisija za kretene koji ne znaju kuda će sa sobom.

Čujte, dakle, ovo, narode ludi, koji svašta dopuštate, no vi ludi i nerazumni u mnogim prokletstvima ste se okaljali...

Nitko ne pita Migrante, jeste li cijepljeni, ili bolje rečeno vakcinirani? A našu djecu silite na vakcinu i cijepljenje. Isto tako policija koja je puna korupcije i kriminala kažnjava Hrvate i Hrvatice sa 3000 kuna, ako kod sebe nemaju nikakve dokumente, ali zato ne kažnjavaju Migrante bez dokumenata.... i dr.

Političari i svećenici nas svakodnevno lažu i varaju, a vi ste jedan od tih prokletih kad ih slušate. Strahote i grozote zbivaju vam se ispred nosa u ovoj zemlji gdje političari u kompi sa svećenicima promiču laži, i tako vas grubo kradu. Sve to podnosi vaš "ošamućeni i šlagirani" mozak.

Kako se zaŠTITiti od svih laži i političkih i svećeničkih napada, tako da uzmete ŠTIT u svoje ruke. I da se o-branite od "njihove gube" koju siju i ostavljaju na vama... Mnoge katedrale i kapelice postale su Đavlije antene od baznih stanica, koje vas zrače i obolijevaju... To je kao nuklearni otpad!

Zovete se "vjernici" a grijeh vam uništava psihu i dušu i srce... Zar je to blagostanje duha?! Političari i svećenici su vam postavili mnoge zamke (klopke) u koje vas hvataju. Tako je jedna od klopki državna televizija koja vas hvata na "lijepak" da ništa ne činite, odnosno da šutite i ne kritički progovarate..

Gledate dva majmuna dok se svi zajedno topimo u problemima. Vjerujete bludnicima, gatarama i vračarama,.., a oni su krivi, jer iz vas su iščupali emocije i život... Te, su vas takvi podlo izdali i prodali... Kad na državnoj televiziji možemo očekivati jednu normalnu i vjero-dostojnu emisiju?! Osim kretenizma od Stankovića?! Edo Maajka tvrdi da Antifašizam je najprirodnije stanje čovjeka. Ta posebno izjava je za mene odviše bolesna i morbidna...

----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 11.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4490.Post je objavljen 11.11.2018. u 15:05 sati.