Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ŽIVA VODA

Zašto piti destiliranu vodu?

Prvo, biološka je to potreba i
drugo, znanje u smislu preventive očuvanja zdravlja.

Svo znanje o prostornom vremenu sadržano je u jednom doživljaju, pa tko voli neka izvoli to ponavljati.

Procentualno uzeto većinski se čovjek služi logikom osjećanja emocija - umišlja prividno, a vrlo je malo razumnih osoba što istinski doživljavaju realno.

Krivca nema, ono što je jače prelazi u naviku ili ulogu vodiča, bez obzira što je negativno.

Vratimo se vodi. Baš svaka atmosferska voda ili mehanički filtrirana, sadrži nevidljivu mehaničku nečistoću, u smislu kristalnih struktura.
Čovjek se potrudio da to teoretski pojasni kao nešto dobro i organizmu potrebno.

Stvarno nije tako. Biološki, organizmu tijela, za stanice, organe i funkcije, treba savršeno čista voda (biološki živa voda). To je elementarno znanje za zdravlje i dugovječnost, za ljudsko ponašanje sa povjerenjem i ljubavi u odnosima.

Gdje god treba savršeno čista voda (za akumulatorske baterije, razne medicinske sisteme, proizvodnju lijekova, za čuvanje živih organa), običnu vodu destiliramo da oživi ili je još redestiliramo gdje je to potrebno.

Destilirana voda služi za infuziju, a kada zatreba i za transfuziju.

Biološki živa voda temelji na strukturama iona svih elemenata, a ne na elektronima. Jasno i razumljivo se postiže doživljajem, a to je kap po kap destilirane vode u pinealnoj žlijezdi hipofize mozga. Ako uzmemo da je biološko tijelo svoj svijet prostornim vremenom, onda je to jednako svijetu u cjelini sa suncem u centru.

Mnogi su već napustili logiku svijesti, vratili se razumu i doživljaju, a za svoju obitelj kupili destilator za vodu. To je revolucionarni napredak, ako uzmemo da je čovjek općenito podložan evoluciji (gura negativno, nema veze što to vodi u smrt).

Priča o živoj vodi je nezaobilazna tema uopće o postojanju i nikada nije dosadna, bar onima koji već znaju o čemu se radi.

Potreba destiliranja vode, nameće mnoga pitanja o prehrani i proizvodnji struje.

Plodovi povrća, voća, zrnevlja, uzgajani destiliranom vodom, stvarno su jako sitni u odnosu na hibridne sorte, međutim biološki su potpuno opravdani za prehranu.

Od pretilosti mnogi pate jer stalno umišljaju glad, zato što ih GMO hrana tjera u sve jaču ovisnost.

Da li je nešto GMO ili nije, ne bih o tome, jer je poznato da je čovjek najprije prodana duša; za novac će učiniti svako zlo. Pun je internet primjera industrijske proizvodnje i lijekova, samo zbog većeg profita. Općenito, industrija ne proizvodi biološki živo, nego kristalno mrtvo.

Pijenjem destilirane (žive) vode, kao da kupaš stanice organizma tečnim kisikom. Pri tome bakterije nemaju šansu da prežive, ni logika uma, nego mora biti jasnoće i razumijevanja. To vodi u doživljaj, ponavljanjem kao u lancu. Eto to je život, znanjem, a ne uživanje primitivnom ovisnošću.










Post je objavljen 09.11.2018. u 23:11 sati.