Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Igre slaganja do novog pucanja



Vidim postajem predvidiv s postovima, to je tako kad ne gubimo previše slobodnog vremena u gradu. Sad smo odjenuli ljuljačku, malo se relaksirali na suncu, te vratili odmah čim je sunce nestalo, s malo kasnijim ručkom iz Konzuma.
Danas opet morao do tekoma rješavati stvari,srećom, tamo već postoji ekspert za moj slučaj, pa ne moram gubiti živce objašnjavajući o čemu se radi.
Poslije platili čovjeku slaganje police, jer jednostavno nije išlo, nama čudna neka logika, a ni logika ne bi vrijedila previše bez majstorovog dobrog čekića i precizne ruke. Ikea civilizacija je meni jedna od gorih stvari što su nam se dogodile.
Odrasli ljudi odavno nisu na cijeni, pa je valjda pitanje u naslovu Varufakisove knjige, koju je drugarica dobila za dar na rođendan od prijatelja valjda retoričko. On često navodi primjer profesora jezičara u Grčkoj, koji je prvo ostao bez posla, pa postao beskućnik, angažirali bi ga kad bi dolazile strane generacije vladajući ljevičari za prevođenje i to bi mu bio izvor prihoda, pa onda opet na ulicu.



Post je objavljen 10.11.2018. u 13:12 sati.