Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

U GRADU KRIŽEVCI JE NAĐEN MIGRANT SKRIVEN ISPOD KAMIONAVIJEST DANA: KRIŽEVAČKA POLICIJA JE NA NOGAMA

Idem ti ja neki dan u grad Križevce i u Sv. Ivanu Žabno zaustavi me policija Carina, i kažu mi: da vrše kontrolu, te da otvorim svoj bunker na autu. Meni je sve to izgledalo glupo, jer nema dana na cesti da me ne zaustavi policija, nije samo takvo ponašanje policije prema meni, nego na takav način se provodi prema i drugim građanima kontrola.

Jučer ja pričam u Križevcima sa jednim mladim policajcem, kojem sam kazao da - malo čudno se policija ponaša u zadnje vrijeme, da su nad mojim vozilom vršili kontrolu gotovo svaki dan, bilo to u Bjelovaru, Žabnu, ili negdje drugdje. Taj mladi policajac inače ima završenu policijsku školu, i on mi kaže da tada kad je policija pregledavala moje vozilo i druga vozila u Križevcima su našli ispod kamiona migranta - koji se je zavukao i tu se tako skrivećki vozio.

Između ostaloga taj mladi policajac mi kaže kako su išli na teren radi migranata - i bili stacionirani po kritičnim točkama u hrvatskoj gdje ulaze migranti, da je došao u dodir barem s njima tisuću, da su svi bezobrazni drski, i nasilni... Između tisuću njih da je vidio samo tri žene i dvoje djece. Uglavnom da su to osobe koje su istih godina, i da bez dokumenata dolaze u Hrvatsku.

I sam zamjera svojim nekim policijskim kolegama koji su se uvukli u policiju za vrijeme rata1991. godine, neke od njih mladi školovani policajac naziva "krkani" jer imaju 150-tak kilograma i nesposobni su za policijsku službu. Slaže se s mnom da takve bi trebalo očistiti iz policije. Za tog "krkana" od 150-tak kilograma kaže da nema čak jedno oko a radi u policiji.

Ja ovdje apeliram na Predsjednicu države i na predsjednika vlade i ministra policije, da ne dozvole ulazak migranata bez dokumenata na našu teritoriju države. Hrvatske građane skupo koštaju migranti - jer troši se ogromni novac iz hrvatskog državnog proračuna na sve te gluposti.


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 09.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4489.


Post je objavljen 09.11.2018. u 10:45 sati.