Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

i've got a feeling


Neki rođo u niskozemskoj, prpošni šezdesetinešto godišnjak, traži sudskim putem da mu se sudskin putom, dob umanji ta dvaes godina, i da mu i u dokumentima piše da ima četeres i nešto godina.

Čovik je reka da on redovito vježba, vodi računa o sebi, i da se osjeća ka četrdesetogodišnjak, a Obziron da oni muški šta se osjećaju ka žene, mogu postat žene, i prominit u osobnu spol, on ne vidi razloga zašto se ne bi i njegovi osjećaji poštovali.

Tako to biva kad daš debilima koji tvrde da muško koje se tako osjeća more postat žensko, da pišu zakone.

Pitanje dana je kad će se neko osjećat ka frižider, ili trafostanica, pa me baš zanima oće li ti šta budu trafostanice morat imat građevinsku dozvolu.

Usljed svega toga, ako se rođi u Niskozemskoj odobri, a ne znam zašto je bi, jer ako se u slučaju muškarca koji se osjeća kao žena, mogu zanemarit činjenice, i radi nečijeg pederluka zajebavat cilu vaseljenu, mogu i ovome Niskozemcu ispunit želju, doć će do ozbiljnog porasta pedofilije.

Za očekivat je naime poplavu zahtjeva žena da in se smanju godine, a obzirom da su one neumjerene, mnoge bi mogle postat petogodišnjakinje, što bi automatski dovelo u situVaciju da Čovik završi u pržunu, jer se debeloguza četrdesetogodišnjakinja, su kojon ima troje dice, zeru pomladila u osobnoj, pa Čovik ni kriv ni dužan, nevoljko ali ipak ponekad nakon toliko godina braka, jebe petogodišnjakinju.

Eto šta se dogodi, kad daš debilima koji radi svog pederluka, siluju činjenice, dok se osjećaju kao žene.

Post je objavljen 09.11.2018. u 08:52 sati.