Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Uvod u globalizam

Obzirom da smo na moje veliko iznaneđenje zaključili da nemate pojma šta je globalizam, imat ćemo malu edukaciju.

Daklen prvi globalista je bijo Drug Tito, on je pušijo kubanske cigare, pijo Vrancuski konjak, ijo Ruski kavijar, i voza se okolo u Njemačkin autin. Prodava je oružje crncin i arapin, školova njiove diktatore, pruža utočište njiovin teroristin. Na domaćom planu neistomišljenike je likvidira po kratkom postupku, i proglašava i neprijateljin naroda, ima je vilu u svakom malo većem selu u zemlji i inozemstvu, a podilija je vile i svojin pobočnicin. Uveja je verbalni delikt koji će u budućnosti prominit ime u politička korektnost, općija s maloljetnicama, i u Švicarsku spremijo pare, ne zna se koliko.

Eto jel van sad jasno, drug Tile kojem ste mrtvome štafetu nosali, je bija globalista dok još globalizam nije ni postoja.

Da se vratimo na unutrašnjopolitičke teme.

Nakon Jelene žene koje nema, i Vranje kojega tražimo godinama, pojavija se i Max, koji postoji samo na emajlu.

Eto šta ti je žensko, drugarica Sarah be, jako dobro zna da sve zlo na bloghaeru dokazi emajlovima, i sve to nije bilo dosta da se ona ne ponaša nenormalno.

Šta je tribala učinit junakinja našeg doba, drugarica Sarah be, kad jon je kompjutor dojavijo da ima emajl od nepoznatog pošiljatelja koji se zove ka Max, po uzoru na Pobišnjelog Maxa, susidovog rotweilera.

Tribala je odma to obrisat, i ne riskirat da taj virus prinese među nas.

Ali avaj.

Žensko ka žensko, mora ona zeru vidit o čemen se tu radi, ka da jon je malo udvarača, da je imalo ozbiljna bila bi prihvatila bračnu ponudbu od Mate pitiespijovca, čija je mater išla u Međugorje, ne bi li se taj ženidbeni savez realizira.

Mogla je sad ka gospođa brojit eure od prošle sezone, a ne skakućAt okolo i popravljat auto.

Međutizin ne bi žensko bilo žensko, da sebe svojin nepametnin aktivnostin ne dovede u situVaciju.

A dobro znamo da žensko u sitiVaciji, umisto da postane normalno, drami još više, i tako sve dok ne počne trčat okolo ka manita.

Umisto da uzme pa hekla prekrivač za bračni krevet, i aljinu za onu veliku bebu, šta se meće na srid postelje, manito žensko koje je izazvalo situVaciju svojin nepametnin postupanjima, koje nije u skladu s nikad izdanon priručnicon, trče maraton.

Drugovi Blogeri ko treče maraton, pa maratonci a ne manite žene, da su one planirane da trču, zva bi se Maniton.

Ja stvarno ne znan šta ću sad.

Post je objavljen 08.11.2018. u 18:05 sati.