Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ivica i Marica

Najpoznatiji hrvatski migrant se bez obzira na to šta presjednica neće ić u Marakeš bit kuma sporazumu koji ne znači ništa, nikoga ne obavezuje na bilo što i sadrži samo ono što je i do sada obuhvaćeno međunarodnim deklaracijama i drugin čudesin.

Mokri snovi ljevičara diljem vaseljene o plavom valu koji će pomest republikance u Ameriki i naravno Trumpa, ispali su pušiona, i sad su na čelu s liberalno-gej-feminističkim medijima i šoku.

Naime uobičajeno je u Amerikami da na izborima koji se događaju na polovini mandata njiovi precjednika, politička opcija koja podupire aktualnog precjednika izgubi prevlast u Senatu i kongresu, što se eto ovaj put nije dogodilo, jer Ameri, gle čuda više vjeruju svojim očima, nego Muji.

Donald je sprdačina, ali ovakvi američki demokrati, su gori od njega.

Kod nas ništa novo, objektivni i profesijonalni Jugoslovenski mediji, laprdaju o mržnji protiv migranata, pa da to zeru proanaliziramo, migranti ilegalno prelaze granicu, šverc ljudima cvjeta, migranti provaljuju u vikendice, kradu automobile, autobuse, međusobno se kolju noževima, kradu, izmišljaju kćeri koje traže, kamenjem gađaju hrvatsku policiju, i tako svašta nešto.

Od strane hrvatskih građana, koliko ja znam nije zabilježen ni jedan napad na migrante, nema prosvjeda, niko ništa ne traži niti govori, ali eto objektivni i profesijonalni mediji, našli su izmišljene profile na fejspuku koji šire dezinformacije, što je odma dokaz da su Hrvati ksenofobni fašisti.

Moga bi se zaklet da većinu tih dezinforormacija širi ekipa iz Indexa i jebivjetri iz welcome refuges organizacija, kako bi opravdali svoje postojanje.

Ako malo proučimo kome je potrebna eskalacija imaginarne mržnje, koja nije ni blizu onoj koja se ispoljava prema Hrvatima iz Bosne i Hercegovine, koju šire tolerantni i osviješteni ljevičari, onima koji kobajagi brane migrante, jer kako će ih branit ako ih niko ne napada.

Baš me zanima što bi gorljivi zagovaratelji migranata rekli da ti migranti siluju ili ubiju nekoga njihovoga, kao što su silovali i pobili stotine po Europi, ili bi sami uzeli pušku i otišli na granicu, bi li i onda bili tako gorljivi zagovornici jadnih ljudi, ili je ipak najlakše tuđim kurcem gloginje mlatit.

Kod nas još uvijek nisu nikoga ubili, koliko znamo bilo je jedno silovanje u pokušaju, pa ne bi bilo zgorega da se dragovoljci jave, ako nekome dođe jebat nešto ili priklat nekoga, ili barem da daju ključeve od vikendice, da imaju ljudi di zeru odmorit.




Post je objavljen 08.11.2018. u 08:54 sati.