Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/athropa

Marketing

Svrhovitost

Prije samo nekoliko godina moj život nije imao neki cilj. Priznajem to. Svaki dan mi je bio isti. Utapala sam samu sebe u nekim svojim pričama, no moj život nije imao svrhu.
Bila sam prazna i izgubljena.

To se pogotovo odrazilo one godine kad sam završila studij. Polaganje diplomskog ostavilo me praznu. Prije sam barem imala nešto sa čim sam se mogla okupirati, privremeno. Živjela sam od ispita do ispita, učenje, trema, polaganje. Kad više nije bilo ispita za polaganje, praznina je zjapila još veća.

Odlučila sam raditi na sebi. Nije bilo lako. Zapravo je najgore biti suočen sam sa sobom i u sebi vidjeti ništa. Ali gradila sam. Polako.

Nekoliko mjeseci napornog rada kasnije, dogodilo se nekoliko stvari. Upoznala sam Njega. Osobu za koju danas živim. Nešto kasnije, zaposlila sam se u svojoj prvoj školi.
Srce je odjednom bilo prepuno. Novi izazovi su bili preda mnom, nešto sasvim novo.

Tri godine kasnije, i dalje učim. I dalje je novo, svakim danom iznova. No, dogodila se još jedna stvar. Dobila sam jasan cilj. Dobila sam svrhu.

Ja sam osoba koja voli. I ja sam osoba koja uči i poučava, odgaja mlade ljude i dijeli svoja znanja. Ovo je život s kojim ne samo da se mogu pomiriti, nego ga mogu živjeti, ispunjena.

Post je objavljen 07.11.2018. u 18:04 sati.