Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelimzivot

Marketing

36 novih članova Hrvatskog registra

Dragi naši, na akciji održanoj u utorak, 2. listopada u zagrebačkom naselju Novi Jelkovec, Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pridružilo se 36 potencijalnih darivatelja.

Ovu akciju upisa u Hrvatski registar održali smo u suradnji s gospodinom Ramizom Ajdinom i Vijećem romske nacionalne manjine Grada Zagreba uz potporu Mjesnog odbora Novi Jelkovec te Osnovne škole Jelkovec kako bismo pomogli oboljelim osobama koje čekaju svog podudarnog darivatelja.

Poseban naglasak ove akcije bio je na pomoći oboljeloj djeci romskog podrijetla koja traže svog podudarnog darivatelja s obzirom na to da se nesrodni podudarni darivatelji koštane srži lakše pronalaze među istom etničkom skupinom.

Od srca zahvaljujemo g. Ramizu Ajdinu na inicijativi te Vijeću romske nacionalne manjine Grada Zagreba s kojim smo prošle godine prvi put ostvarili suradnju.

Velika hvala i Mjesnom odboru Novi Jelkovec i Osnovnoj školi Jelkovec na ustupanju prostora i opreme te svim dragim ljudima koji su se pridružili akciji kako bismo pomogli svima onima koji čekaju svoju šansu za ozdravljenje.



Post je objavljen 03.10.2018. u 14:48 sati.