Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelimzivot

Marketing

Rezultati natječaja

Upravni odbor Zaklade Ana Rukavina odlučio je da će, prema Javnom natječaj za dodjelu Sredstava za stručno usavršavanje Zaklade Ana Rukavina za jednog liječnika specijalizanta ili specijalista interne hematologije i drugih srodnih specijalizacija, sredstva za stručno usavršavanje dodijeliti kandidatkinji dr. Barbari Dreti, specijalizantici hematologije iz Kliničkog bolničkog centra Zagreb.

Upravni odbor Zaklade odabrao je dr. Dretu na prijedlog Stručnog vijeća u sastavu prof. dr. sc. Boris Labar, prof. dr. sc. Ivan Đikić, prof. dr.sc. Steven Živko Pavletić, prof. dr. sc. Srđan Verstovšek te prof. dr.sc. Mirando Mrsić dr. med. (predsjednik Vijeća).
Dr. Dreta zadovoljila je sve uvjete natječaja objavljenog u svibnju 2018. godine te je mišljenje Stručnog vijeća Zaklade da se radi o izvrsnoj kandidatkinji koja će dobiti iznimnu priliku za stručno usavršavanje na prestižnom Georgetown University uz mentorstvo najboljih svjetskih stručnjaka u području hematologije te usvojena znanja primijeniti u Hrvatskoj.
Iskreno čestitamo dr. Dreti, na velikoj prilici za stručno usavršavanje u ukupnom trajanju od 12 mjeseci na Georgetown Universityju kojom će nakon povratka omogućiti oboljelim osobama u domovini još kvalitetniju zdravstvenu skrb.

Post je objavljen 28.09.2018. u 14:47 sati.