Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Jesen

Bovančić je postojan kao trovremenski taft, ili bolje reć ka frizura od Duška Lokina.
Osjećan se ka trudnica kojon se bliži termin a ne zna se kad će.

Zadnji dana smo se bavili muškin i ženskin promiskuitetom, i to uspješno, demistificirali smo te blogere i blogerice koji se pravu nevinašca, a u stvari se prašu ka zecovi.

Naši sugrađani Srbi i Jugosloveni dobili su definitivno novu herojinu Daliju, ona je u velikosrpskom pamfletu koji se zove Novosti imala intervju u kojem je rekla da su za sve zlo u Hrvatskoj krivi Tuđman, branitelji, crkva, i desničari, rekla je da su branitelji karcinom, tako da ako slučajno imate branitelja u kući odma ga potirajte, ili ta zavežite žicom i pucajte mu u glavu, kako su to radili Dalijini uzori.



Znate li vi slučajno ko je ovaj lik do našeg Mile, neki Rus navalio oće se uslikat s Milom.

Teško je smoći dovoljno snage za zahvalit našim sugrađanima koji su u svojoj neizmjernoj mudrosti davne 2000. u općem projektu detuđmanizacije, podržali esdepe i haenes i izabrali Milu za gradonačelnika i Zdravka Mamića doveli u Dinamo.

Ko je mogao znati, osim možda naših sugrađana levičara da više ništa neće bit isto.

Zadnji dana je aktualan neki Marakeški sporazum, koji kako nas pripadnici zlatne komunističke mladeži, na privremenom radu u adezeju, uvjeravaju, ne obavezuje na ništa, i ne znači ništa, nego eto neko besposlen u ujedinjenin narodin nije ima pametnijeg posla nego je malo piskara, nešto slično ka Istanbulska koja isto ne znači ništa, i koja do sada nije rezultirala ničim osim da se na nekin svjedodžban ukinijo spol.

Meni nije jasno zašto se mi uopće bakćemo s tin nevažnin dokumentima, samo bez veze svađamo narod oko beznačajni stvari, u stvari tribalo bi sve te koji inzistiraju na tim dokumentima koji ništa ne znače, zabranit, to je sve peta kolona koja samo oće narušit jedinstvo naroda beznačajnim dokumentima, koji ništa ne znače i nikoga ne obavezuju osim što eto tu i tamo ukinu spol.



Smjehuljica je objavila rat lovcima, koji ubijaju nevine životinje, pa bi eto zamolio da zadržimo taj duh milosrđa i humanosti, kad nakon što obradimo komercijalizaciju Božića otvorimo raspravu o zakonu o pobačaju.

Građani su zgroženi jer je Mile primijo nekog Palmu koji je četnik, ja ne vidim šta je tu sporno, pa nije Palma prvi četnik koji dolazi u Hrvatsku, bijo je i Nikolić i Vučić, i onaj Vulin šta liči na čimpanzu, a bome i mi svog Milorada za trku imamo, tako da je sve to čista ljubomora prema Mili koji je branio savez komunista sve dok ga ustaški unuk Zoka Milanović nije istjerao iz partije.



Baš je lijepa ova jesen.










Post je objavljen 05.11.2018. u 11:47 sati.