Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PREDSJEDNICA JE VRLO LOŠ PRIMJER ZA HRVATSKU.SVAKA ČAST PRAVIM HRVATSKIM BRANITELJIMA, ALI IMA PUNO VIŠE LAŽNIH BRANITELJA I INVALIDA RATA - I ONI JESU RAK I KARCINOM OVE PROPALE TUĐMANOVE, MESIĆEVE, JOSIPOVIĆEVE I KOLINDINE HRVATSKE.

SVI VI POTURICE HRVATI STE MILORAD PUPOVAC, STJEPAN MESIĆ I JOSIP MANOLIĆ. Toliko se daje medijske i druge važnosti četniku Pupovcu, Mesiću i Manoliću, kao da su oni bogom-dani za Hrvate.

KAD ĆE OVI BOLESNICI SHVATITI DA VRHOVNI KOMANDANT JNA, STJEPAN MESIĆ JE GLAVNI BIO ZA RUŠENJE VUKOVARA, DUBROVNIKA, I SVIH HRVATSKIH GRADOVA. A JOŠ STE CIGU IZABRALI ZA PREDSJEDNIKA HRVATSKE SA DVA MANDATA. TKO JE GLASOVAO ZA MESIĆA JE BOLESNIK I NEPRIJATELJ HRVATSKE....

MILAN BANDIĆ JE BIO UDBAŠ I KOMUNISTA U BIVŠEM SISTEMU i Sad taj lopov JEBE HRVATE U MOZAK.... I sa takvima se predsjednica naslikava po svim medijima...

TOMO MEDVED (HDZ) JE KAO PRIUČENI MAJSTOR PODMAZIVAO VLAKOVE I UREĐAJE NA HRVATSKOJ ŽELJEZNICI U "LOŽIONICI" U BJELOVARU, I SAD JE ON GLAVNI VOĐA BRANITELJA?!

HA,HA,HA,HA,.., i sad će žena sa "umjetnim trepavicama" i svom kozmetikom spasiti posrnulu Hrvatsku?! Franjo Tuđman i svi njegovi udbaši i oni odreda lažni branitelji su "dolina gubavaca" za "lijepu našu". DOK U SVIJETU MILIJUNI DJECE GLADUJU A "LJUDSKE PERVERZNE NEMANANI" HRANE PSE I KUPUJU IM HRANU... Ma, sve je to bolesno i ludo i sotonski morbidno....

Pita jučer glupa i podmićena novinarka profesora Tihomira Cipeka nešto o Kolindi Grabar Kitarović, a on ljevičarski licemjer kaže: "kako predsjednica ima veze sa desnicom", ma Cipek je idiot kad tako govori. Još bolja je "LISTA SRAMA" koju je država, odnosno porezna uprava lansirala u javnost - kako su neki privatnici, glumci i sportaši dužni državi 14 milijardi kuna poreza. E, tu je na listi iz Bjelovara, advokat Vladimir Gredelj, koji je dužan 6 milijuna kuna poreznoj.

MA, JEBE TU LUD ZBUNJENOG I NE-PROSVIJETLJENOG HRVATSKOG ČOVJEKA. Još danas nakon izmišljenoga i dogovorenoga rata "komunističke frakcije" seru nam "neki tobožnji braniteljski vođe" kao što je vođa "HRVATSKIH" "Tigrova" Srbin i "KOMUNJARA" Ilija Vučemilović, ma izgleda da Hrvati su senilni ljudi. Ili pravih Hrvata uopće i nema... Narod je postao teško duševno bolestan od mnogih laži.

----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 04.11.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4485.Post je objavljen 04.11.2018. u 00:48 sati.