Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Razdanjivanje



Ne znam jel ima i jedan kućanski aparat koji ne zeza. Usisivač je jutros cvilio kao da ga se kolje, dok nisam odustao od rabote, a ne da mi ga se u neradne dane rastavljati. Fotić ponovo štrajka, hoću opaliti po kolaču, on mi umjesto klika nudi ponovno namještanje postavki i tako uvijek iznova. Drugaricin novi mikser, ako sam dobro shvatio, ima problem s vrtenjem.
Ja imam problem s dosadnom kišom i orijentacijom u vremenu. Noćas mi se u polumraku učinilo da sviće, kiša je baš potpuno stala, lagano sam se podigao do kupaone, pas me oduševljeno, namah probuđen, slijedio, kad ono četiri ujutro i razočarenje dotičnog kad je vidio da se zbunjen vraćam u krevet. Zato oko šest i pol, kad je nakratko zastao sljedeći pljusni odar, nije on želio vani, pa sam se sam udarnički uputio pješice u grad. Naravno u grad sam stigao prerano za sve osim kruha i prstića sa sezamom, usput podnijeo još jedan pljusak, imam dobru njemačku jaknu koja trpi vodu, al se zato, iako je tanka, znojim pod kapuljačom i to me dovodi do znatno veće nervoze od nešto smočenih hlača. Tako sam fotkajući u polumraku, što s ovim mojim malim poslušnim fotićem praktično nema svrhe, čekao osam da se otvori deem, da kupim štapiće i za svog psića, kiša je u međuvremenu opet stala. Takvog me zatekao i javio mi se bloger Toma Juda, kojeg sam jednom prilikom ranije upoznao, al ga sad nisam odmah prepoznao, valjda zbog dobro dotjerane brade, štono kažu, valjda znanja. Iako, kako veli, sad radi u kancelariji, izmjenili smo par riječi, no eto, nikad se ne sjetim, da bi ponekad mogao fotkati, i te, barem mlađe, blogere.
Budući da je drugarici rođendan, skoknuo sam na tržnicu po malo cvijeća, no moš mislit, nema uopće pravog cvijeća, što bih ja rekao, jebote nema ni gerbera, pa sam uzeo par ruža, znajući da ih drugarica ne voli, al sam išao onim bolje išta, nego ništa, vjerojatno sam pogriješio. Na povratku mi se barem Jin obradovao i ovaj put jurnuo u kraću šetnju, do sljedećeg pljuska, al nije obavio ono bitno.
Odužio se post niočemu, evo gotov i novi kolač, fotkan naravno s fotićem poslušnikom.



Post je objavljen 02.11.2018. u 11:09 sati.