Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

kapitulacija

svi znaju da je kaitulacija stavljanje na slobodnu volju protivnika, to bi bila bezuvjetna kapitulacija. kapitulacija sa ugovorenim uvijetima koje obije strane prihvaćaju bi bila dogovorna kapitulacija gdje poražena strana zadržava nekakvu svoju autonomiju u odlučivanju. kako bilo pobjednici određuju pravila. koliko će se ona vremenom mijenjati ovisi o tome koliko su pobjednici i pobjeđeni slični, jer oni koji su slični brzo premoste razlike. zašto? zato što jedni drugima imaju što dati.

e.

i sad dolazi pitanje? šta ja iman dat mojoj šefiki šta još nisam da? jebate, poila mi je živaca nebi da je tasmanijski vrag, doduše pojede i sve ono šta skuham, a i ja njeno, vjerujem da sam i ja njoj pojia živaca više nego ona meni jer ona ipak više kuva ali, puno mi je drago kad ja skuvan nešto šta se njoj sviđa, to mi puno znači jer neovisno o tome koliko je dobra kuvarica, meni kuva najbolje. to bi bilo nešto ka dogovorna kapitulacija.

ali, kad je mobitel u pitanju tu nema pregovora. ja oču zadržat ovi moj primitivni jer meni mobitel ne triba za više od poziva, poruka i sata, neman fejs da objavljujem svoje slikovne uratke koje govore tisuću riječi, ne badan po njemu da rifrešam komentare na blogu, neman ljubavnice da bi koristija viber, da je iman radije bi je gleda uživo, al jebiga, neznan kako kuva, e to je zajeb. šta znači da bi kapitulira i uzeja pametni mobitel mora bi prominit životne navike, a ako i prominim onda bi to bila bezuvjetna kapitulacija.

i sa se ope nameče pitanje, koliko smo isti? ako ja uzmen pametni mobitel i počnem po njemu badat ona će mislit da badan neku drugu, jedva mi je i ovi blog progledala kroz prste, al eto, uključija san je u priču pa to nekako prolazi, iako ne voli filozofske teme. ali ako uzmen pametni mobitel, šta mi ga ona nameće, pitan se da li ću sanjin dobit i upute za korištenje, kad šta smin, kad šta nesmin, eeee to nikako ne bi volija. zato ću se ja držat ovog mog primitivnog mobitela, ako ne ništa drugo ne može me locirat, pa šta bude. bolje rat nego pakt. nikad robom.

Post je objavljen 01.11.2018. u 22:30 sati.