Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

LOPOV DANKO LATIN IZ BJELOVARA PROVALJUJE U STANOVEDanko Latin iz Bjelovara, imao je do sad oko 100-tinjak provala i krađa. Taj lik mi je provalio u stan u ulici Antuna Branka Šimića br. 3., u Bjelovaru, i ukrao dvije kožne jakne. Policija ga je uhitila i Latin je odležao zatvor u Bjelovaru. Ono što je zanimljivo Danko Latin je imao skladište u "zgradi" ukradenih stvari u jednom napuštenom podrumu u ulici Matije Gupca u Bjelovaru.

Policija mi je vratila jednu od ukradenih kožnih jakni, dok onu skuplju kožnu jaknu je Danko Latin prodao. Što ja imao od toga - što je Latin odležao zatvor, kad nikada mi štetu nije nadoknadio, a radi se o vrijednosti oko 1600 eura. Policija je imala što vidjeti kad je ušla u tajno skladište od Danka Latina. Našli su hrpu pokradene razne robe i predmeta...

Dok je Danko Latin bio u zatvoru u Bjelovaru, njegova mama mi je dolazila kući i molila da povučem tužbu protiv njenog sina - da će mi ona nadoknaditi štetu. Ona je tražila da ja prvo povučem prijavu, i onda tek da će mi platiti štetu. Na što ja nisam pristao. Da i ovo kažem: kod Danka Latina je policija našla provalnički alat i opremu - rukavice. itd. Sve je Latin priznao kako je ušao u moj stan i gdje je skorvište ukradene robe.


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 30.10.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4482.Post je objavljen 30.10.2018. u 09:26 sati.