Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

druženje

Jeste li obraćali pažnju? Ja jesam ali možda i griješim.
Zbog prirode rada da bih imala za hranu i osnovne stvari svakodnevno sam već dugi niz godina među ljudima pa tako promatram dok se nalazim tamo gdje se nalazim da se druženje događa ovako.
Glumci s glumcima, odvjetnici s odvjetnicima, političari s političarima, nogometaši s nogometašima, novinari s novinarima jedino se političari druže s običnim pukom kada trebaju glas. Kada ih ugledaš kako se lijepo druže na špici u jednom trenutku poželiš da budeš pored njih s njima u društvu ali ubrzo nakon te neostarive želje shvatiš da si ti za njih nevidljiv i da ih možeš vidjeti samo u prolazu kako uživaju, znajući da oni nemaju i neće imati problema kao što ih imaš ti koja prolaziš pored njih i promatraš njihovo ponašanje dok sjede sa sebi jednakima u kafiću.
U jednom momentu shvatiš da si ti sretnija od njih jer možeš komunicirati i komuniciraš sa svima koje susrećeš zbog prirode svog posla a oni da oni koji samo vide sebi slične sretni su samo što kao i ti nemaju financijskih poteškoća pa im je život laganiji od tvojega ili života neke osobe koja je slična tebi.
Vjerojatno kod takvih kao što su glumci, odvjetnici, političari, nogometaši, novinari postoji kodeks druženja ali svi smo mi samo ljudi.

Post je objavljen 28.10.2018. u 07:47 sati.