Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/www-somethinglikecarry-com

Marketing

Hodanje po bolnici i let u Rusiju....

Moj mali Lavić je već skoro 2 mjeseca star... Vrijeme jako brzo prolazi s njim i to me plaši! Sad vidim zašto su svi govorili da uz djecu najbolje vidiš koliko si ostario... Tako će i meni biti za nekoliko godina...

Stalno hodamo po bolnicama. Ide na ultrazvuke srca svaka 2 tjedna, jednom mjesečno kod fizioterapeuta, jednom u 2 mjeseca kod fizijatra, jednom mjesečno na redovni pregled u bolnicu i jednom mjesečno na redovni pregled kod pedijatra. Mogu vam reći da on sve jako dobro podnosi... Ja sam uz njega, a on je sve jači iako se sve više umara i zadihava što je normalno za njegovo srčano stanje. D.nam se nije javio već tri dana. Očito se vratio u svoju savršenu rutinu u svom savršenom svijetu tamo, tamo daleko... Malo mi je čudno da ga ne zanima kako mu je teško bolestan sin... No, dobro. Zato ja moram biti duplo bolja majka.

Čula sam jučer jednu majku, koja ima dijete s Dowenom, kako je izjavila da je to kao da želiš letiti u Ameriku, a sletiš u Rusiju. Jednako lijepo, ali drugačije. Bit će velik izazov, ali tko voli izazove više od mene?!

Pisat ću vam... sretanPost je objavljen 27.10.2018. u 12:47 sati.