Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Priznanja



Da mi je netko u facu rekao kako mi je jučer bio ispunjen dan, u najboljem slučaju bih ga pljunuo. Al eto, s distance izgleda upravo tako.
Prvo me napao jedan primitivan roditelj, zbog pedagoškog stila, oke, nije on kriv što apsolutno ništa pedagoški ne razumije, možda još uvijek, usprkos njemu, uspijem spasiti, uz naravno zajedničku suradnju, njegovu kći.
Bio mi je to u startu jedan od najmržih dana, osuđen cijeli dan na boravak na radnom mjestu.
Naravno još uvijek se snalazim u operacijama spašavanja, na kompjutoru su za seminara sudionici u parovima i biram svoj par. Neću reći da mi je bilo dosadno jer ta dva i pol sata ništa nisam baš pratio osim povremeno svoju partnericu za kompjutorom.
Epilog:
Na instagramu mi fotku kolegice pored nekoliko poznatih međunarodnih fotografa lajka i hrvatski kockasti Boris Ljubičić s kojim se uopće međusobno ne pratim, ide glas.
Sve zadatke i tekstove na seminaru sam inače riješio u rekordnom vremenu i bez greške, te tako stekao uvjete za virtualnu značku, kao da odavno nisam virtualni šampion.
p.s.
Drugarica je još danas i sutra na drugom cjelodnevnom seminaru i pas i ja se se zdravo hranimo, kao uvijek kad smo sami. Inače te bavarske kobasice iz Lidla, trenutno i na akciji, su zbilja izvrsne, samo ih se ne smije kuhati nego ostaviti otprilike 12 minuta u vreloj vodi.

Post je objavljen 26.10.2018. u 16:09 sati.