Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Čačkanje čakri

Ja znam da vi znate sve o čakrama, al ajde da vam prepričam iz prve ruke šta je mene snašlo prije izvjesnog broja godina.

Dakle, našla ja kod frendice knjižicu o čakrama ( znate ono - šta su, gdje su, kolko ih ima, ma nema šta ne piše ). Pa ja posudila od nje, čisto da se informiram i ustanovim jel ja uopće posjedujem čakre i jel imam možda kakvih problema usljed nepravilnog funkcioniranja istih. Tanka knjižica, brzo se čita. Pa saznala sve nabrzaka; da ih ima sedam, da one transformiraju kozmičku životnu energiju, da utječu na funkciju organa, da svaka ima svoju boju...i da ih se može ojačat i deblokirat i očistit i šta sve ne.
Ja sam onak često imala problema sa bubrezima i mjehurom, neke pretrage su pokazale da moj desni bubreg ima svoj način funkcioniranja koji pomalo odudara od uobičajenog. Pa ja u knižici pročitam da takozvana Muladhara čakra ravna tim dijelovima anatomije. I ajde probaću ja ko malo slijjedit upute za pročišćavanje, nebil meni bubrezi i mjehur proradili tuta forca.
Sve vrlo jednostavno - zeru se umiriš, uspostaviš disanje na razinu potrebnu za još malo smirivanja, pa vizualiziraš kuglu crvene boje. Nikako se nemrem sjetit šta je onda trebalo dalje s tom kuglom crvene boje, al sam imala malo problema s bojom - nikako dobit onu finu svijetlonaglocrvenu, kod mene stalno tamnocrvena ko recimo skroz zrele trešnje il vino. Malo se patila pokušavajuć stvorit svijetlocrvenu, vidila da ne ide, pa ostala na tamnoj nijansi, vratila kuglu kud je već trebalo i legla spavat.
U neko doba noći probudim se ja, znojna ko da sam boksala, a desni bubreg boli tak jako da se nemrem ustat iz kreveta. Nema druge nego ić na hitnu. Spremim se ja, pa na hitnu, pa putem povratim par puta ( za neupućene, kod bubrežnih kolika se bljuje sam tak, valjda od jačine bola ). Pa na hitnoj neki mladi nadobudni doktor; pita frajer - kak znate da je bubreg u pitanju. Ja se savijam, ni pričat ne mogu od bolova, reko jajnici su s prednje strane, krajnici su u grlu, dajte mi brzo nešta za bolove da ne moram skočit il pod prvi auto il u Kupu. Nafilaju me nekim koktelom za bolove, da nek ležim još malo dok počne djelovat. I kroz par minuta počinje nirvana, bol polagano počinje nestajat.
Drugi dan malo pretrage - krv u urinu, divan kamen u bubregu vidljiv iz atmosfere...pa antibiotici, pa inekcije za bolove jer sam tablete uglavnom povratila...Uglavnom sam se nekih tjedan dana natrpila bolova ko za sedam poroda.

Šta sam ono htjela reć ? Od tada nemam posla s pofarbanim kuglama, a pogotovo ne sa čakrama. Knjigu sam prvo mislila bacit u kamin, al ipak sam je neoštećenu vratila frendici, nek još neko proba čačkat čakre kad pročita kak je to korisno. A crveno nisam ni oblačila na sebe dugo vremena, a kamoli vizualizirala.



Post je objavljen 26.10.2018. u 06:45 sati.