Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MARIJANA RADANEC IZ BJELOVARA SKRIVILA JE TEŠKU PROMETNU NESREĆU

Zašto ova vijest nije na stranicama Policije bjelovarsko-bilogorske uprave - da li je to slučajno?Marijana Radanec iz Bjelovara u srijedu, 10. listopada 2018., oko 13 sati, upravljala je s osobnim automobilom Mazda (BJ) kroz Grginac u pravcu Velikog Trojstva.

U desnom zavoju preko pune uzdužne linije, gdje je preglednost ceste nedovoljna započela je radnju pretjecanja, a da se nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu, ne vodeći računa o položaju vozila, pri čemu je lijevim kotačima prešla preko rubnog kamena, a potom je vraćajući se u desno prednjim krajem vozila udarila u prednji kraj osobnoga automobila Opel Corsa (BJ) kojim je upravljala 53-godišnjakinja koja se kretala u istom pravcu svojom prometnom trakom.

Nakon udara osobni automobil Opel Corsa je odbačen u desno gdje je desnim kotačima prešao preko rubnog kamena i na zemljanu površinu, a osobni automobil Mazda je odbačen u lijevo gdje je prednjim lijevim krajem udario u zemljani nasip, a potom je došlo do rotacije vozila i prevrtanja vozila na krov.
----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 25.10.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4476.


Post je objavljen 25.10.2018. u 22:49 sati.