Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

Serija - e knjiga /uživanje/

Kad ti dan uljepša knjiga po kojoj je rađena zanimljiva serija tada si ispunjen do zadnjeg atoma jer čitajući zaboraviš svoje probleme i toliko si miran da ti dugo očekivani san zaklopi oči te prespavaš više od polovice dana te ustaneš u četiri ujutro i nisi ni svjestan da je to doba kada se spava jer si se naspavao onoliko koliko ti je bilo potrebno.
Serija rađena po knjizi je o postanku vještica, demona i vampira a takve teme te neprestano privlače iz određenih razloga a ti ne znaš kojih.
Kada gledaš seriju uživaš gledajući što vještica može napraviti i u jednom trenu poželiš biti ona /vještica/, ali svjesna si da je to lik iz serije koju bi mogla gledati cijeli dan bez prestanka kada bi se serija takvog sadržaja prikazivala puna dvadesetčetiri sata.
Sigurna si ga je knjiga bolja od serije i zato ćeš uskoro nastaviti s čitanjem sve dok ti se san ne pojavi na oči a knjigu si pronašla u e obliku i sada ne moraš osjećati pod prstima list papira niti držati knjigu u ruci, jednostavno samo kad pročitaš stranu kreneš strelicom na tipkovnici prema dolje i nastaviš čitati sve dok ti san ne dođe na oči.

Post je objavljen 24.10.2018. u 10:37 sati.