Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/staklenozvono

Marketing

Smeđe i zeleno



Posebna Mišica s jednim okom smeđim a drugim zelenim HITNO traži dom ili nekoga tko će ju primiti do udomljenja. Njezin dom je trenutno grm pokraj jako prometne ceste u Puli u kvartu u kojem su trovanja česta i ima puno pasa samošetača.



Ovdje stvarno nije sigurna :( Stara svega 2-3 mjeseca i po ponašanju izbačena iz svog doma ili je odlutala. Prehlađena je i stvarno joj treba smještaj i topli krevetac. Pomalo plašljiva ali uz trunku dobre volje vratiti ćete joj povjerenje u ljude u kratkom roku. Željela bi se maziti i oprezno prilazi ali na nagli trzaj se udalji. Traži svog dobrog anđela koji će joj pružiti dom do kraja života ili skrbnika u čijim rukama će sigurno zaspati. Ljudi otvorite svoje srce i primite ju unutra :( Želi li ju netko skloniti s ceste prije ovih velikih nevremena koje najavljuju i prije nego nastrada?



Eto, to je Zvonka pročitala na fb i odmah zvala da pita za mene. Nije znala da me netko bacio u kontejner sa smećem i da sam tri dana provela ispod hrpe smeća. Jako sam se bojala i puno mijaukala. Onda su došli smetlari, izvrnuli kontejner u kamion, a ja sam nekako pobjegla i sakrila se u grm.
Još Zvonku držim na oku. Nisam baš sigurna što ona hoće, ali sam tako umorna, a ovdje je tako mirno i toplo da sam zaspala na kauču. Nitko me nije dirao ni tjerao. I jela sam. Sad ne znam što dalje. Valjda sam ovdje sigurna ...

Jesi, jesi Mišica, ovdje si sigurna i nikud ne ideš.



Post je objavljen 23.10.2018. u 19:22 sati.