Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Hrvatskom vladaju: partizani, komunisti, četnici, SKOJ, udba, kos, peta kolona, i pioniri od Tita, uz HDZ-e i SDP-e.Franjo Tuđman i bivša udbaška vrhuška, uz pomoć Rimokatoličke crkve zatrovala je Hrvatsku, a za to su oni međusobno podijelili imovinu od Hrvatskog naroda. Svete političke mise su služile za sijanje razdora i stvaranje mržnje.
Kad je grad Vukovar pao izdajom, Josip Manolić je komentirao: "Pa, što! izgubiti jednu bitku, ne znači izgubiti rat!"

Od opljačkanih milijardi od hrvatskog naroda i banaka, Ivica Todorić kupio se je novu vilu, jahtu, helikopter, nekoliko mercedesa, i auto Rolls Royce... Bivši Titov partizanski general Franjo Tuđman, prodao je neukom narodu "muda pod bubrege!". Policija državno odvjetništvo i i obavještajne zajednice; štitile su nove oligarhe i tajkune. Ivica Todorić je postao "raskošni sin" dok je narod postao "prosjaci".

Ni dlaka nije pala s glave od Ivice Todorića, koji je pobjegao u Veliku Britaniju, i ima goleme milijarde eura na računima. Naš "dragi" Tito nije znao za "Goli otok", i za mnoge partizanske zločine, doka naš "otac domovine" Franjo Tuđman, nije znao za ratne zločine, ratno profiterstvo, i silne pljačke u kriminalnoj pretvorbi i privatizaciji... Mnogi sudsku procesi nisu urodili plodom, jer su glavni krivci sudi - koji su zagrizli u mito i korupciju.

----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 14.10.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4463.


Post je objavljen 14.10.2018. u 10:21 sati.