Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

O NAIVNI VJERNICI, AKO VAM NEPOŠTEN ČOVJEK DONOSI VIJESTI, KAKO ČETE SE ONDA SPASITI?!Franjo Tuđman (HDZ), i njegova kriminalna klika nije imala nikakve veze s domoljubljom, hrvatskom, ljubavi prema naciji, ili bolje rečeno suosjećanje prema svom narodu.

Zahvaljujući kleru. tj. biskupima i nadbiskupima i masi novih vjerskih fanatika postali smo najgluplja i najzatucanija zemlja u svijetu. Nema nikakve sumnje da je hrvatski patriotizam vođen Rimokatoličkom crkvom u Hrvata nazvan "domoljublje" to je priglup naziv za najobičniji primitivni drpi.

Sada sve bolesti počivaju na božjim svećenicima koji su se u svom pozivu okrenuli sotoni i vragu... Naši vodeći političari i svećenstvo voza se u preskupim limuzinama sa grijanjem sjedišta od bijele i crne kože, sa muzikom i zvučnicima, slušaju balkanske cajke, dok siromašni i bijedan narod propada...

Takva Hrvatska je duboko utonula u "smrdljivu močvaru zla", i ide putem k svome kraju. Policija, državno odvjetništvo i suci pomažu u tom ne djelovanju protiv mnogih kriminala... Hrvatski narod šuti a ljudi pretvorio su se u pse. Pametne obitelji i mladež bježe van iz ove demonske tvorevine.

Nitko ne čisti to prljavo moralno smeće - stalne laži i prijevare, proklete interesne zajednice HDZ-SDP. Za njih će glasati "parazitska crkva" i stranačka vojska "uhlljeba" lažnih branitelja i ratnih invalida i stotine tisuće duhova...


----------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 11.10.2018. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4459.Post je objavljen 11.10.2018. u 08:50 sati.